Faili meçhul hırsızlık 5 yıl sonra çözüldü!

ASAYİŞ 30.12.2020 - 09:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Faili meçhul hırsızlık 5 yıl sonra çözüldü!

Gebze'de 5 yıl önce çalınan bir otomobil, Jandarma’nın faili meçhul dosyaları tekrar incelemeye alması sonucu, satılığa çıktığı internet sitesinde bulundu. Gebze Denizli Mahallesinde, 5 yıl önce meydana gelen olayda, çalınan bir otomobil,  yapılan tüm araştırma ve incelemelere rağmen bulunamadı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yakın zamanda faili meçhul olaylara ait dosyaları tekrar incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sırasında, internette bir sahibinden satış sitesinde çalınan araca birebir benzeyen otomobil olduğu görüldü. Bu delilden yola çıkan Jandarma ekipleri, aracı internete saltığa çıkartan M.F. S isimli kişinin İstanbul’da ki adresine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda kontrol edilen aracın 5 yıl önce çalınan Z.T isimli vatandaşa ait araç olduğu ve şase numarasının değiştirildiği tespit edildi. Araç 5 yıl sonra sahibine teslim edilirken, ifadesi alınan  M.F.S ise serbest bırakıldı.

Gebze'de 5 yıl önce çalınan bir otomobil, Jandarma’nın faili meçhul dosyaları tekrar incelemeye alması sonucu, satılığa çıktığı internet sitesinde bulundu.

Gebze Denizli Mahallesinde, 5 yıl önce meydana gelen olayda, çalınan bir otomobil,  yapılan tüm araştırma ve incelemelere rağmen bulunamadı. Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, yakın zamanda faili meçhul olaylara ait dosyaları tekrar incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sırasında, internette bir sahibinden satış sitesinde çalınan araca birebir benzeyen otomobil olduğu görüldü. Bu delilden yola çıkan Jandarma ekipleri, aracı internete saltığa çıkartan M.F. S isimli kişinin İstanbul’da ki adresine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda kontrol edilen aracın 5 yıl önce çalınan Z.T isimli vatandaşa ait araç olduğu ve şase numarasının değiştirildiği tespit edildi. Araç 5 yıl sonra sahibine teslim edilirken, ifadesi alınan  M.F.S ise serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.