Eyüpsporlu Çağrı Arslan’dan Sır’a anlamlı ziyaret

SPOR 07.05.2021 - 11:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Eyüpsporlu Çağrı Arslan’dan Sır’a anlamlı ziyaret

Destansı bir başarıya imza atarak 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olan Eyüpspor’un sportif direktörü Çağrı Arslan, Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ı ziyaret etti. İlimizin tanınan spor adamlarından biri olan, bir dönem Kocaeli Birlikspor’da da görev yapan Arslan’a ziyarette Eyüpspor malzemecisi Uğur Kökçü de eşlik etti.  BEN DEĞİL ‘BİZ’ OLGUSU Ekip olarak çok çalışarak büyük emekler sonucunda ipi göğüslediklerinin altını çizen Arslan, ‘ben’ değil, ‘biz’ olgusuyla hareket ederek mutlu sona ulaştıklarını belirtti. Arslan ziyarete yaptığı konuşmada, “Şahsıma karşı vermiş olduğu destek ve güzel sözleri için sevgili Abbas abimize teşekkür ediyorum” dedi. SIR’DAN ARSLAN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER Arslan hakkında övgü dolu sözler sarf eden Sır, yaptığı konuşmada, “Çağrı kardeşimiz, bilgi, birikim ve donanımını görev yaptığı her kulüpte gösteriyor. Eyüpspor’da yakaladığı başarı takdire şayan. Kendisini ve Eyüpspor’da görev yapan herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon 1.Lig’de de başarılarından söz ettirecekler. Nazik ziyareti için Çağrı kardeşime teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. ÇAĞRI ARSLAN PAZAR GÜNÜ HEDEF TV’DE Ziyaret sonunda Arslan ve Kökçü, Sır’a isminin yazılı olduğu 41 numaralı Eyüpspor forması hediye etti. Öte yandan Eyüpspor Sportif Direktörü Çağrı Arslan, 9 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Hedef TV’de yayınlanacak olan ‘Parantez Özel’ programında Abbas Sır’ın canlı yayın konuğu olarak şampiyonluğun öyküsünü anlatacak.

Destansı bir başarıya imza atarak 2.Lig Kırmızı Grup’ta şampiyon olan Eyüpspor’un sportif direktörü Çağrı Arslan, Ümit Medya Genel Koordinatörü Abbas Sır’ı ziyaret etti. İlimizin tanınan spor adamlarından biri olan, bir dönem Kocaeli Birlikspor’da da görev yapan Arslan’a ziyarette Eyüpspor malzemecisi Uğur Kökçü de eşlik etti. 

BEN DEĞİL ‘BİZ’ OLGUSU
Ekip olarak çok çalışarak büyük emekler sonucunda ipi göğüslediklerinin altını çizen Arslan, ‘ben’ değil, ‘biz’ olgusuyla hareket ederek mutlu sona ulaştıklarını belirtti. Arslan ziyarete yaptığı konuşmada, “Şahsıma karşı vermiş olduğu destek ve güzel sözleri için sevgili Abbas abimize teşekkür ediyorum” dedi.


SIR’DAN ARSLAN’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER
Arslan hakkında övgü dolu sözler sarf eden Sır, yaptığı konuşmada, “Çağrı kardeşimiz, bilgi, birikim ve donanımını görev yaptığı her kulüpte gösteriyor. Eyüpspor’da yakaladığı başarı takdire şayan. Kendisini ve Eyüpspor’da görev yapan herkesi kutluyorum. İnanıyorum ki önümüzdeki sezon 1.Lig’de de başarılarından söz ettirecekler. Nazik ziyareti için Çağrı kardeşime teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.


ÇAĞRI ARSLAN PAZAR GÜNÜ HEDEF TV’DE
Ziyaret sonunda Arslan ve Kökçü, Sır’a isminin yazılı olduğu 41 numaralı Eyüpspor forması hediye etti. Öte yandan Eyüpspor Sportif Direktörü Çağrı Arslan, 9 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Hedef TV’de yayınlanacak olan ‘Parantez Özel’ programında Abbas Sır’ın canlı yayın konuğu olarak şampiyonluğun öyküsünü anlatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.