“ETİKET DEĞİŞMEYE YETİŞEMİYORLAR”

SİYASET 18.11.2021 - 10:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“ETİKET DEĞİŞMEYE YETİŞEMİYORLAR”

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, gelen zam haberlerini değerlendirdi. Çakır, “Etiket değişmeye yetişemiyorlar” dedi. Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, gün aşırı birçok ürüne gelen zamlarla alakalı değerlendirmelerde bulundu. Son olarak bir market çalışanının 300 ürüne daha zam geldiğini belirterek etiketleri sosyal medyada paylaşmasını değerlendiren Çakır, bu görüntülerle karşılaşılmaya devam edileceğini söyledi. Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Maalesef her gün yeni bir zam haberi ile uyanıyoruz. Marketler de durum tam da budur. Etiket değişmeye yetişemiyorlar. Döviz yükselişi sürdükçe de zamlar ve bu görüntülerle karşılaşmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş ile birlikte başlayan ekonomimizdeki çöküşün önüne bir türlü geçilemediği gibi gelir adaletsizliğindeki makas giderek açılarak ‘orta direk’ diye nitelendirdiğimiz grubu tamamen ortadan kaldırdı. Zengini daha zengin, fakiri ise daha fakir hale getirdi. Milli gelirimiz son 5 yıl içerisinde 5 bin dolara yakın değer kaybederek Avrupa’nın en düşük milli gelirine sahip ülkesi olurken, gelir eşitsizliği konusunda da Avrupa’nın 1’incisi konumundayız. ERKEN SEÇİM ŞARTTIR Tek adam rejiminin liyakatsiz ve ehliyetsiz kadroları enflasyon, faiz ve kur arasındaki sebep sonuç ilişkisini çözememiş olmalarının bedelini maalesef vatandaşımız ve en önemli milli değerimiz olan Türk Lirası ödüyor. Paramızı dünyanın en hızlı değer kaybeden para birimi haline getirdiler. 2002 yılı seçim dönemi ekonomik ve siyasi atmosfer olarak bu günlerle arasında oldukça benzerlikler var. Hayaller gerçek oldu ama gerçeklerimiz de maalesef birer birer hayal oldu. Bütün kazanımlarımızı kaybediyor ve gittikçe de dibe batıyoruz. Havada artık değişim kokusu var. Artık bir erken seçim şarttır.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, gelen zam haberlerini değerlendirdi. Çakır, “Etiket değişmeye yetişemiyorlar” dedi.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, gün aşırı birçok ürüne gelen zamlarla alakalı değerlendirmelerde bulundu. Son olarak bir market çalışanının 300 ürüne daha zam geldiğini belirterek etiketleri sosyal medyada paylaşmasını değerlendiren Çakır, bu görüntülerle karşılaşılmaya devam edileceğini söyledi. Çakır, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Maalesef her gün yeni bir zam haberi ile uyanıyoruz. Marketler de durum tam da budur. Etiket değişmeye yetişemiyorlar. Döviz yükselişi sürdükçe de zamlar ve bu görüntülerle karşılaşmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiş ile birlikte başlayan ekonomimizdeki çöküşün önüne bir türlü geçilemediği gibi gelir adaletsizliğindeki makas giderek açılarak ‘orta direk’ diye nitelendirdiğimiz grubu tamamen ortadan kaldırdı. Zengini daha zengin, fakiri ise daha fakir hale getirdi. Milli gelirimiz son 5 yıl içerisinde 5 bin dolara yakın değer kaybederek Avrupa’nın en düşük milli gelirine sahip ülkesi olurken, gelir eşitsizliği konusunda da Avrupa’nın 1’incisi konumundayız.

ERKEN SEÇİM ŞARTTIR

Tek adam rejiminin liyakatsiz ve ehliyetsiz kadroları enflasyon, faiz ve kur arasındaki sebep sonuç ilişkisini çözememiş olmalarının bedelini maalesef vatandaşımız ve en önemli milli değerimiz olan Türk Lirası ödüyor. Paramızı dünyanın en hızlı değer kaybeden para birimi haline getirdiler. 2002 yılı seçim dönemi ekonomik ve siyasi atmosfer olarak bu günlerle arasında oldukça benzerlikler var. Hayaller gerçek oldu ama gerçeklerimiz de maalesef birer birer hayal oldu. Bütün kazanımlarımızı kaybediyor ve gittikçe de dibe batıyoruz. Havada artık değişim kokusu var. Artık bir erken seçim şarttır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.