ESNAF, SORUNLARINI CHP’LİLERE ANLATTI

SİYASET 03.09.2020 - 10:42, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ESNAF, SORUNLARINI CHP’LİLERE ANLATTI

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Atatürk Caddesi ve Battal Gazi Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Normalleşmenin başlamasıyla siyasi partiler de çalışmalarını korona virüs kurallarına uyarak başlattı. CHP Darıca İlçe Başkanlığı da korona virüse rağmen sosyal mesafe kurallarına uyarak sahada çalışmalarını gerçekleştiriyor. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki partililer Atatürk Caddesi ve Battal Gazi Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafın sorun ve taleplerini gerekli mercilere ileteceklerini belirten Başkan Aktaş ziyaret sonrasında bir açıklama yaptı. ESNAF SORUNLARINI ANLATTI Aktaş açıklamasında, “İlçe Başkanımız, İlçe Yönetimimiz ve Kadın Kolları başkanımız, Gençlik kolları başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Atatürk caddesi ve Battal Gazi caddesi üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnafımız sorunlarını, şikayetlerini dile getirdiler. Bunlardan bazıları; Birçok kez aramalarına rağmen Covid-19 ile ilgili ambulans hizmeti alamıyorlar. Yoğun bir şekilde çöp kokusu olduğunu ve bununla ilgili çözüm bulunamadığını belirttiler. CHP Darıca olarak bizde, bu sorunları gündemde tutup çözüm üretmek için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Atatürk Caddesi ve Battal Gazi Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Normalleşmenin başlamasıyla siyasi partiler de çalışmalarını korona virüs kurallarına uyarak başlattı. CHP Darıca İlçe Başkanlığı da korona virüse rağmen sosyal mesafe kurallarına uyarak sahada çalışmalarını gerçekleştiriyor. CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve beraberindeki partililer Atatürk Caddesi ve Battal Gazi Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafın sorun ve taleplerini gerekli mercilere ileteceklerini belirten Başkan Aktaş ziyaret sonrasında bir açıklama yaptı.

ESNAF SORUNLARINI ANLATTI

Aktaş açıklamasında, “İlçe Başkanımız, İlçe Yönetimimiz ve Kadın Kolları başkanımız, Gençlik kolları başkanımız ve Meclis Üyelerimiz ile birlikte Atatürk caddesi ve Battal Gazi caddesi üzerindeki esnaflarımızı ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde esnafımız sorunlarını, şikayetlerini dile getirdiler. Bunlardan bazıları; Birçok kez aramalarına rağmen Covid-19 ile ilgili ambulans hizmeti alamıyorlar. Yoğun bir şekilde çöp kokusu olduğunu ve bununla ilgili çözüm bulunamadığını belirttiler. CHP Darıca olarak bizde, bu sorunları gündemde tutup çözüm üretmek için çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.