ESKİHİSAR’DA LODOS KAYIKLARI BATIRDI!

GEBZE 01.12.2021 - 12:39, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

ESKİHİSAR’DA LODOS KAYIKLARI BATIRDI!

2 gündür etkisini sürdüren şiddetli fırtına ve lodos, birçok balıkçı kayığını alabora etti, iskelelere hasar verdi. Gebze’de 2 gündür lodos ve şiddetli fırtına etkili oluyor. Eskihisar sahilinde de şiddetini sürdüren fırtına sonrasında balıkçıların tekne ve kayıkları alabora oldu. Tekne sahiplerinin zor anlar yaşadığı fırtınada iskeleler de büyük hasar gördü. Fırtına ve lodosun ilçe genelinde etkisini sürdürmesi bekleniyor. Lodosun hızını arttırdığını dile getiren balıkçı Ersin Duman, “Lodos Eskihisar’ı da vurdu ne yapacağız bilmiyoruz. Teknelerimiz battı, teknelerimizi çekeceğimiz kızaklar paramparça oldu. Durum giderek ağırlaşıyor. Eskihisar’da bütün tekneler gördüğünüz gibi batmış vaziyette, iskeleler yıkılmış. Lodos hızını arttırmaya devam ediyor. Denizde kalanların Allah yardımcısı olsun. Ne yapacağımızı bilmiyoruz şaşırmış durumdayız. Bir an önce İnşallah bu lodos geçer” dedi.

2 gündür etkisini sürdüren şiddetli fırtına ve lodos, birçok balıkçı kayığını alabora etti, iskelelere hasar verdi.

Gebze’de 2 gündür lodos ve şiddetli fırtına etkili oluyor. Eskihisar sahilinde de şiddetini sürdüren fırtına sonrasında balıkçıların tekne ve kayıkları alabora oldu. Tekne sahiplerinin zor anlar yaşadığı fırtınada iskeleler de büyük hasar gördü. Fırtına ve lodosun ilçe genelinde etkisini sürdürmesi bekleniyor. Lodosun hızını arttırdığını dile getiren balıkçı Ersin Duman, “Lodos Eskihisar’ı da vurdu ne yapacağız bilmiyoruz. Teknelerimiz battı, teknelerimizi çekeceğimiz kızaklar paramparça oldu. Durum giderek ağırlaşıyor. Eskihisar’da bütün tekneler gördüğünüz gibi batmış vaziyette, iskeleler yıkılmış. Lodos hızını arttırmaya devam ediyor. Denizde kalanların Allah yardımcısı olsun. Ne yapacağımızı bilmiyoruz şaşırmış durumdayız. Bir an önce İnşallah bu lodos geçer” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.