Eskiçarşı&Ultraslan İzmir’in yanında!

SPOR 08.11.2020 - 20:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Eskiçarşı&Ultraslan İzmir’in yanında!

Sosyal sorumluluk projelerinde başı çeken Eskiçarşı ve Ultraslan Gebze, İzmir’deki depremzedelere yardım eli uzattı. İzmir’e bir kamyon battaniye ve temizlik malzemesi gönderen vefakar taraftarlar yaptıkları iyilikle bir kez daha içimizi ısıttılar. Geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen ve 114 kişinin vefat ettiği İzmir depremi sonrasında yasa boğulan ülkemizde deprem bölgesine yardımlar sürerken, bölgemizin önde gelen sivil toplum kuruluşları da duyarsız kalmadı. Gebzespor yönetimi ve Eskiçarşı taraftar grubun ile Ultraslan Gebze yönetimi, ortaklaşa yaptığı çalışmada İzmir’e bir kamyon dolusu temizlik malzemesi ve battaniye desteğinde bulundu. Depremzedelerin temizliği ve kişisel bakımı için kullanışlı malzemeleri paketleyerek İzmir’e götüren Eskiçarşı ve Ultraslan Gebze’yi İzmir’de Göztepe tribünlerinin önde gelen isimleri karşıladı. Kızılay yetkililerin gözetiminde yardımları ulaştırarak dağıtan Eskiçarşı ve Ultraslan Gebze’nin vefakar taraftarları, örnek bir davranışta bulunarak gönülleri fethettiler.  

Sosyal sorumluluk projelerinde başı çeken Eskiçarşı ve Ultraslan Gebze, İzmir’deki depremzedelere yardım eli uzattı. İzmir’e bir kamyon battaniye ve temizlik malzemesi gönderen vefakar taraftarlar yaptıkları iyilikle bir kez daha içimizi ısıttılar.

Geçtiğimiz günlerde İzmir’de meydana gelen ve 114 kişinin vefat ettiği İzmir depremi sonrasında yasa boğulan ülkemizde deprem bölgesine yardımlar sürerken, bölgemizin önde gelen sivil toplum kuruluşları da duyarsız kalmadı. Gebzespor yönetimi ve Eskiçarşı taraftar grubun ile Ultraslan Gebze yönetimi, ortaklaşa yaptığı çalışmada İzmir’e bir kamyon dolusu temizlik malzemesi ve battaniye desteğinde bulundu. Depremzedelerin temizliği ve kişisel bakımı için kullanışlı malzemeleri paketleyerek İzmir’e götüren Eskiçarşı ve Ultraslan Gebze’yi İzmir’de Göztepe tribünlerinin önde gelen isimleri karşıladı. Kızılay yetkililerin gözetiminde yardımları ulaştırarak dağıtan Eskiçarşı ve Ultraslan Gebze’nin vefakar taraftarları, örnek bir davranışta bulunarak gönülleri fethettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.