Eskiçarşı kan verdi!

GÜNDEM 22.02.2021 - 11:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Eskiçarşı kan verdi!

Gebzespor’un itici gücü Eskiçarşı taraftar grubu, Türk Kızılay’ı ile ortaklaşa planladığı kök hücre ve kan bağışı kampanyasını geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdi. ‘Umut ve mücadele Eskiçarşı’nın kanında var’ sloganıyla duyarlılığını ortaya koyan Eskiçarşılılar, sadece renktaşlarına değil, tüm taraftarlara da ışık oldu. Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleşen kampanyaya mor beyaz renklere gönül veren taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, yüzlerce yardım bekleyen kişilere umut oldular. AVCI: ESKİÇARŞI TOPLUMUN SESİDİR Gebzespor Başkanı Recep Avcı da Eskiçarşı’nın bu anlamlı kampanyasına destek vererek yanlarında olurken, yaptığı açıklamada, “Gebzespor’umuzun değeri Eskiçarşı taraftarımızın yapmış olduğu duyarlı kampanya taraflı tarafsız her kesime örnek oldu. Taraftarlık sadece tribüne çıkıp tezahürat yapmak değil, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alarak toplumun sesi olmaktır. Bu anlamda nemli bir misyon üstlenen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gebzespor’un itici gücü Eskiçarşı taraftar grubu, Türk Kızılay’ı ile ortaklaşa planladığı kök hücre ve kan bağışı kampanyasını geçtiğimiz hafta sonunda gerçekleştirdi. ‘Umut ve mücadele Eskiçarşı’nın kanında var’ sloganıyla duyarlılığını ortaya koyan Eskiçarşılılar, sadece renktaşlarına değil, tüm taraftarlara da ışık oldu. Gebze Kent Meydanı’nda gerçekleşen kampanyaya mor beyaz renklere gönül veren taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, yüzlerce yardım bekleyen kişilere umut oldular.

AVCI: ESKİÇARŞI TOPLUMUN SESİDİR

Gebzespor Başkanı Recep Avcı da Eskiçarşı’nın bu anlamlı kampanyasına destek vererek yanlarında olurken, yaptığı açıklamada, “Gebzespor’umuzun değeri Eskiçarşı taraftarımızın yapmış olduğu duyarlı kampanya taraflı tarafsız her kesime örnek oldu. Taraftarlık sadece tribüne çıkıp tezahürat yapmak değil, bu tarz sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alarak toplumun sesi olmaktır. Bu anlamda nemli bir misyon üstlenen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.