EN AZ BİR SINAV YÜZYÜZE YAPILARAK YARIYIL TATİLİ ÖNE ALINABİLİR

EĞİTİM 12.12.2020 - 11:33, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

EN AZ BİR SINAV YÜZYÜZE YAPILARAK YARIYIL TATİLİ ÖNE ALINABİLİR

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 25 Ocak’ta başlayacak yarıyıl tatilinin en az bir sınavın yüz yüze yapılarak öne çekilebileceğini söyledi Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 25 Ocak 2021'de başlayacak yarıyıl tatilinin pandemi nedeiyle öne çekilebileceğini söyledi. Bir televizyon kanalında eğitim gündemine ilişkin soruları yanıtlayan Selçuk "Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor" dedi. Bakan Selçuk okullarda yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağına ilişkin de "Önümüzdeki hafta kabine toplantısında değerlendirilecek. Okulların açılmasını biz de istiyoruz ama duruma bakılacak" dedi. Selçuk şöyle konuştu: 22 Ocak'ta karne vermek istiyoruz. En az bir sınavı yüz yüze yapmak istiyoruz. Biz çocuğumuzun eline basılı karne vermek istiyoruz. Tüm şartlara karşı da hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. EBA'nın içeriği gelişti. Müfredatın tümünden sorumlu olmak bize gelen tavsiyeler arasında. Bu karar eğitimcilerin ortak görüşü. Çocuklarımızın tüm kayıpları önemli. Öğrenme kaybı yaşanmaması için çok büyük adımlar atıldı. Önümüzdeki 2 yıl için bir telafi eğitim planımız var  

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, 25 Ocak’ta başlayacak yarıyıl tatilinin en az bir sınavın yüz yüze yapılarak öne çekilebileceğini söyledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk 25 Ocak 2021'de başlayacak yarıyıl tatilinin pandemi nedeiyle öne çekilebileceğini söyledi. Bir televizyon kanalında eğitim gündemine ilişkin soruları yanıtlayan Selçuk "Yarıyıl tatilini öne almak senaryolar arasında bulunuyor" dedi.

Bakan Selçuk okullarda yüz yüze eğitimin başlayıp başlamayacağına ilişkin de "Önümüzdeki hafta kabine toplantısında değerlendirilecek. Okulların açılmasını biz de istiyoruz ama duruma bakılacak" dedi. Selçuk şöyle konuştu:

22 Ocak'ta karne vermek istiyoruz. En az bir sınavı yüz yüze yapmak istiyoruz. Biz çocuğumuzun eline basılı karne vermek istiyoruz. Tüm şartlara karşı da hazırlıklarımızı sürdürüyoruz.

EBA'nın içeriği gelişti. Müfredatın tümünden sorumlu olmak bize gelen tavsiyeler arasında. Bu karar eğitimcilerin ortak görüşü.

Çocuklarımızın tüm kayıpları önemli. Öğrenme kaybı yaşanmaması için çok büyük adımlar atıldı. Önümüzdeki 2 yıl için bir telafi eğitim planımız var

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.