EMNİYETTEN OKUL ÖNLERİNE SIKI TAKİP

ASAYİŞ 18.09.2021 - 15:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

EMNİYETTEN OKUL ÖNLERİNE SIKI TAKİP

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okulların açılması ile birlikte okul önlerinde denetimlerini artırdı. Emniyetten yapılan açıklamada; “17.09.2021 günü Emniyet Müdürlüğümüzce İlimiz Kartepe İlçesinde yer alan okulların çevrelerinde bulunan umuma açık yerler ve parklarda yapılan Güvenli Okul ve Güvenli Park Uygulaması kapsamındaki denetimlerde; -321 şahıs sorgulanmış, -1 aranan şahsa gerekli işlem yapılmıştır. -Kontrol edilen umuma açık yerlerde olumsuz bir duruma rastlanılmamıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.” Denildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okulların açılması ile birlikte okul önlerinde denetimlerini artırdı. Emniyetten yapılan açıklamada; “17.09.2021 günü Emniyet Müdürlüğümüzce İlimiz Kartepe İlçesinde yer alan okulların çevrelerinde bulunan umuma açık yerler ve parklarda yapılan Güvenli Okul ve Güvenli Park Uygulaması kapsamındaki denetimlerde;

-321 şahıs sorgulanmış,

-1 aranan şahsa gerekli işlem yapılmıştır.

-Kontrol edilen umuma açık yerlerde olumsuz bir duruma rastlanılmamıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.