EMNİYETTEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERE EĞİTİM!

Çayırova 19.10.2021 - 11:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

EMNİYETTEN, ÖĞRENCİ VE VELİLERE EĞİTİM!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında Çayırova’daki iki okulda Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında 81 kişiye eğitim verdi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında Çayırova Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi ve Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi konferans salonlarında öğrenci ve velilerden oluşan toplam 81 kişiye Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında eğitim verdi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında yürütülmekte olan ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında; Çayırova’da bulunan Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi ve Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğrenci ve velilerden oluşan toplam 81 anneye eğitim verilmiş, Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında ayrı ayrı bilgilendirmeler yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında eğitim faaliyetlerimiz kararlılıkla devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında Çayırova’daki iki okulda Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında 81 kişiye eğitim verdi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında Çayırova Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi ve Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi konferans salonlarında öğrenci ve velilerden oluşan toplam 81 kişiye Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında eğitim verdi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Emniyet Müdürlüğümüzce uyuşturucu ile mücadele faaliyetleri kapsamında yürütülmekte olan ‘En İyi Narkotik Polisi Anne Projesi’ kapsamında; Çayırova’da bulunan Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi ve Şehit İlhan Kartal Anadolu Lisesi Konferans Salonunda öğrenci ve velilerden oluşan toplam 81 anneye eğitim verilmiş, Uyuma Projesi ile KADES uygulaması hakkında ayrı ayrı bilgilendirmeler yapılmıştır. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, uyuşturucu ile mücadele kapsamında eğitim faaliyetlerimiz kararlılıkla devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.