EMNİYET, OTOBÜS VE TAKSİ ŞOFÖRLERİNE CEZAYI KESTİ!

ASAYİŞ 23.01.2021 - 11:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

EMNİYET, OTOBÜS VE TAKSİ ŞOFÖRLERİNE CEZAYI KESTİ!

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, Kocaeli genelinde yapılan genel kontrol ve uygulamalarda, tedbir ve kısıtlamalara uymayan 336 kişiye idari para cezası uygulandı. Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde yapılan uygulamalarda bin 37 iş yeri denetlenirken, 20 bin 588 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 6 kişiye, maske takma kuralına uymayan 150 kişi ve 2 işyerine, yasaklanan yerlerde sigara içen 42 kişi ile sokağa çıkma yasağını ihlal eden 120 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 1 ve Koronavirüs tedbirlerine uymayan 1 olmak üzere toplam 336 idari para cezası uygulandı. Yine yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 168 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan tedbirler kapsamında yolcu taşımacılığı yapan, belediye/halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 163 araç ve sürücüsünü denetlenirken,  terminalde yolcu taşımacılığı yapan 207 araç ve sürücüsü olmak üzere, toplam bin 370 araç kontrol edildi.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında, Kocaeli genelinde yapılan genel kontrol ve uygulamalarda, tedbir ve kısıtlamalara uymayan 336 kişiye idari para cezası uygulandı.

Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi kapsamında alınan tedbirlere istinaden günlük olarak yapılan denetimler devam ediyor. Bu kapsamda Kocaeli genelinde yapılan uygulamalarda bin 37 iş yeri denetlenirken, 20 bin 588 kişiye kimlik kontrolü yapıldı. Yapılan denetimlerde; karantina ihlali yapan 6 kişiye, maske takma kuralına uymayan 150 kişi ve 2 işyerine, yasaklanan yerlerde sigara içen 42 kişi ile sokağa çıkma yasağını ihlal eden 120 kişiye idari para cezası uygulandı. Ayrıca izin verilen saatler dışında faaliyet yürüten 1 ve Koronavirüs tedbirlerine uymayan 1 olmak üzere toplam 336 idari para cezası uygulandı. Yine yapılan kimlik kontrollerinde çeşitli suçlardan arandığı tespit edilen 168 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Öte yandan tedbirler kapsamında yolcu taşımacılığı yapan, belediye/halk otobüsleri ve minibüsler olmak üzere bin 163 araç ve sürücüsünü denetlenirken,  terminalde yolcu taşımacılığı yapan 207 araç ve sürücüsü olmak üzere, toplam bin 370 araç kontrol edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.