Ellibeş, kendi kongresine katılamıyor!

SİYASET 08.11.2020 - 13:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ellibeş, kendi kongresine katılamıyor!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresine temaslı olduğu için katılamayacak AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongreye yakın bir akrabası Covid-19 hastalığına yakalandığı için seçilmiş başkan olacağı kendi kongresine katılamayacak. Kongrenin divan başkanı olan AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse Ellibeş’in durumuyla ilgili olarak, “İl başkanımızın yakın akrabası Covid pozitif çıktı o yüzden kendisi temasta bulunduğu için bugün aramızda yok” dedi.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresine temaslı olduğu için katılamayacak
AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek olan kongreye yakın bir akrabası Covid-19 hastalığına yakalandığı için seçilmiş başkan olacağı kendi kongresine katılamayacak. Kongrenin divan başkanı olan AK Parti MKYK üyesi Antalya Milletvekili Mustafa Köse Ellibeş’in durumuyla ilgili olarak, “İl başkanımızın yakın akrabası Covid pozitif çıktı o yüzden kendisi temasta bulunduğu için bugün aramızda yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.