“EKONOMİNİN ÜZERİNE BİR TOPRAK DAHA ATILDI!”

SİYASET 02.12.2021 - 11:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“EKONOMİNİN ÜZERİNE BİR TOPRAK DAHA ATILDI!”

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın yerine Nureddin Nebati getirildi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yapılan değişikliğe, “Sadece isimlerin değiştiği liyakatten uzak sistemde ekonominin üzerine bir toprak daha atılmış oldu” yorumunda bulundu. Resmi Gazete’de yer alan atama kararına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden affını istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu talebi kabul etti ve yerine Elvan’ın yardımcısı Nureddin Nebati’yi atadı. Nureddin Nebati, Berat Albayrak’ın bakanlıktan istifa etmesinin ardından üç yardımcısından görevde kalan tek isimdi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de son 3 yılda değiştirilen Maliye Bakanı, TÜİK ve Merkez Bankası başkanlarına tepki gösterdi. LİYAKATTEN UZAK Yapılan hamlelerle ekonominin üstüne toprak atıldığını söyleyen İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Türkiye’de son 3 yılda; 3 Maliye Bakanı, 4 TÜİK Başkanı, 4 Merkez Bankası Başkanı değişti. Başkanlık sisteminde ekonomide istikrar bu mu? Sadece isimlerin değiştiği liyakatten uzak sistemde ekonominin üzerine bir toprak daha atılmış oldu” dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın yerine Nureddin Nebati getirildi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız yapılan değişikliğe, “Sadece isimlerin değiştiği liyakatten uzak sistemde ekonominin üzerine bir toprak daha atılmış oldu” yorumunda bulundu.

Resmi Gazete’de yer alan atama kararına göre, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan görevden affını istedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu talebi kabul etti ve yerine Elvan’ın yardımcısı Nureddin Nebati’yi atadı. Nureddin Nebati, Berat Albayrak’ın bakanlıktan istifa etmesinin ardından üç yardımcısından görevde kalan tek isimdi. İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Türkiye’de son 3 yılda değiştirilen Maliye Bakanı, TÜİK ve Merkez Bankası başkanlarına tepki gösterdi.

LİYAKATTEN UZAK

Yapılan hamlelerle ekonominin üstüne toprak atıldığını söyleyen İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Türkiye’de son 3 yılda; 3 Maliye Bakanı, 4 TÜİK Başkanı, 4 Merkez Bankası Başkanı değişti. Başkanlık sisteminde ekonomide istikrar bu mu? Sadece isimlerin değiştiği liyakatten uzak sistemde ekonominin üzerine bir toprak daha atılmış oldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.