“EKİPLERE HAKSIZLIK ETMEYELİM!”

GEBZE 16.02.2021 - 18:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“EKİPLERE HAKSIZLIK ETMEYELİM!”

TÜKOSİAD’DAN BELEDİYELERİ SUÇLAYANLARA ELEŞTİRİ;
TÜKOSİAD Dernek Başkanı Nurettin Arslantürk, bölgemizde etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslantürk yaptığı açıklamada, “Bölgemiz için Kocaeli Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere diğer tüm belediyeler, kar gelmeden birkaç gün öncesinden birçok uyarıda bulundular. Bu yüzden bunca hizmet ve fedakarlıkla gece gündüz çalışan karla mücadele eden karayolları ve belediyelerde çalışan iş arkadaşlarımıza haksızlık etmeyelim” dedi. TÜKOSİAD Dernek Başkanı Nurettin Arslantürk, bölgemizde etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslantürk yaptığı açıklamada, “Değerli dostlar, kıymetli iş insanları, sevgili büyüklerim, Ülkemizi ve bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı trafiği olumsuz etkilemektedir. Bizler kar yağmasını bereket olarak görürüz ve çok severiz. Kar berekettir. Yaşadığımız bölge sanayinin kalbidir, binlerce fabrikanın çarklarının döndüğü bir bölgede yaşıyoruz. Elbette böyle kalabalık bir şehirde eksiklikler ve aksaklıklar olabilir. Mesleğimiz gereği lojistik taşımacılık olarak yılın 365 günü yollarda araçlarımızla 7 gün 24 saat hizmet sağlayan bir firma olarak çalışan iş arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızın tecrübe ve bilgi birikimleri ile edindiğimiz tecrübe, karla mücadele ciddi tecrübe ister. Oysa böylesi zamanlarda kar lastiği olmadan, aşınmış yıpranmış kar lastiği ile yola çıkan, zincir takılması gereken yerde zinciri olmayan, karda araç sürme tecrübesi olmadığı İçin panik yapan ve daha nice sebepleri ekleyebileceğimiz hususlar trafiği aksatmak İçin yeterli bir sebeptir. Böylesi zamanlarda toplumun her ferdi kendi üzerine düşen hassasiyeti göstermesi gerekmektedir. Bir kişinin sıradan bir lastikle yola çıkması kayması kaza yapması bir otobanı kilitlemesi için yeterli bir sebeptir.” “BELEDİYELER GÜNLER ÖNCESİNDEN UYARI YAPTI” “Bölgemiz için Kocaeli Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere diğer tüm belediyeler, kar gelmeden birkaç gün öncesinden birçok uyarıda bulundular. Toplum olarak eksik yapılan eksiklikleri düzeltmek için verilen doğru Mesajlar topluma katkı sunar. Fakat bunca hizmet ve fedakarlıkla gece gündüz çalışan karla mücadele eden karayolları ve belediyelerde çalışan iş arkadaşlarına haksızlık etmeyelim.  Başta Kocaeli Büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere Türkiye’nin en büyük sanayi şehri olan Kocaeli’nin kalkınması mutlu ve huzurlu bir şehir olması İçin mücadele eden tüm ilçe belediye başkanlarına hem şahsım hem de TÜKOSİAD derneğimiz adına cani gönülden teşekkür ediyorum. Böylesi zor zamanlarda gece gündüz demeden mücadele eden tüm basın mensuplarına da teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli’de çalışan iş üreten, hizmet üreten işçisinden işverenine kadar Herkese teşekkürler. Kocaeli Anadolu’dur.” İfadelerini kullandı.
TÜKOSİAD’DAN BELEDİYELERİ SUÇLAYANLARA ELEŞTİRİ;

TÜKOSİAD Dernek Başkanı Nurettin Arslantürk, bölgemizde etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslantürk yaptığı açıklamada, “Bölgemiz için Kocaeli Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere diğer tüm belediyeler, kar gelmeden birkaç gün öncesinden birçok uyarıda bulundular. Bu yüzden bunca hizmet ve fedakarlıkla gece gündüz çalışan karla mücadele eden karayolları ve belediyelerde çalışan iş arkadaşlarımıza haksızlık etmeyelim” dedi.

TÜKOSİAD Dernek Başkanı Nurettin Arslantürk, bölgemizde etkisini yoğun bir şekilde gösteren kar yağışı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslantürk yaptığı açıklamada, “Değerli dostlar, kıymetli iş insanları, sevgili büyüklerim, Ülkemizi ve bölgemizi etkisi altına alan kar yağışı trafiği olumsuz etkilemektedir. Bizler kar yağmasını bereket olarak görürüz ve çok severiz. Kar berekettir. Yaşadığımız bölge sanayinin kalbidir, binlerce fabrikanın çarklarının döndüğü bir bölgede yaşıyoruz. Elbette böyle kalabalık bir şehirde eksiklikler ve aksaklıklar olabilir. Mesleğimiz gereği lojistik taşımacılık olarak yılın 365 günü yollarda araçlarımızla 7 gün 24 saat hizmet sağlayan bir firma olarak çalışan iş arkadaşlarımız ve iş ortaklarımızın tecrübe ve bilgi birikimleri ile edindiğimiz tecrübe, karla mücadele ciddi tecrübe ister. Oysa böylesi zamanlarda kar lastiği olmadan, aşınmış yıpranmış kar lastiği ile yola çıkan, zincir takılması gereken yerde zinciri olmayan, karda araç sürme tecrübesi olmadığı İçin panik yapan ve daha nice sebepleri ekleyebileceğimiz hususlar trafiği aksatmak İçin yeterli bir sebeptir. Böylesi zamanlarda toplumun her ferdi kendi üzerine düşen hassasiyeti göstermesi gerekmektedir. Bir kişinin sıradan bir lastikle yola çıkması kayması kaza yapması bir otobanı kilitlemesi için yeterli bir sebeptir.”

“BELEDİYELER GÜNLER ÖNCESİNDEN UYARI YAPTI”

“Bölgemiz için Kocaeli Büyükşehir belediyesi başta olmak üzere diğer tüm belediyeler, kar gelmeden birkaç gün öncesinden birçok uyarıda bulundular. Toplum olarak eksik yapılan eksiklikleri düzeltmek için verilen doğru Mesajlar topluma katkı sunar. Fakat bunca hizmet ve fedakarlıkla gece gündüz çalışan karla mücadele eden karayolları ve belediyelerde çalışan iş arkadaşlarına haksızlık etmeyelim.  Başta Kocaeli Büyükşehir belediye başkanımız olmak üzere Türkiye’nin en büyük sanayi şehri olan Kocaeli’nin kalkınması mutlu ve huzurlu bir şehir olması İçin mücadele eden tüm ilçe belediye başkanlarına hem şahsım hem de TÜKOSİAD derneğimiz adına cani gönülden teşekkür ediyorum. Böylesi zor zamanlarda gece gündüz demeden mücadele eden tüm basın mensuplarına da teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Kocaeli’de çalışan iş üreten, hizmet üreten işçisinden işverenine kadar Herkese teşekkürler. Kocaeli Anadolu’dur.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.