Ekiplerden Gebze’de ‘Güvenli Park ve Bahçe Uygulaması’

ASAYİŞ 19.11.2020 - 12:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ekiplerden Gebze’de ‘Güvenli Park ve Bahçe Uygulaması’

Vatandaşın mevcut güven ve huzur ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla, periyodik olarak yapılan ‘Güvenli Park ve Bahçe Uygulaması’ Gebze’de gerçekleştirildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, vatandaşın mevcut güven ve huzur ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla Gebze’de gerçekleştirilen denetimlerde, 39 park ve bahçe kontrol edildi. Bu kontrollerde şüpheli görülen 495 kişiye kimlik kontrolü yapılırken, 15 araç sorgulandı. Yapılan uygulamalarda maske takmadığı tespit edilen 5 kişiye idari ceza uygulandı.  Ayrıca yoklama kaçağı olduğu tespit edilen bir kişi yakalandı. Yine yapılan denetimler esnasında şüpheli hareketler sergileyen bir kişi üzerinde yapılan aramada 1 tabanca ve 6 fişek ele geçirildi.

Vatandaşın mevcut güven ve huzur ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla, periyodik olarak yapılan ‘Güvenli Park ve Bahçe Uygulaması’ Gebze’de gerçekleştirildi.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, vatandaşın mevcut güven ve huzur ortamının devamı, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla Gebze’de gerçekleştirilen denetimlerde, 39 park ve bahçe kontrol edildi. Bu kontrollerde şüpheli görülen 495 kişiye kimlik kontrolü yapılırken, 15 araç sorgulandı. Yapılan uygulamalarda maske takmadığı tespit edilen 5 kişiye idari ceza uygulandı.  Ayrıca yoklama kaçağı olduğu tespit edilen bir kişi yakalandı. Yine yapılan denetimler esnasında şüpheli hareketler sergileyen bir kişi üzerinde yapılan aramada 1 tabanca ve 6 fişek ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.