EKİPLER, ÜSTGEÇİT VE DURAKLARI ÖZEL SOLÜSYONLA TEMİZLEDİ!

GEBZE 15.02.2021 - 11:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

EKİPLER, ÜSTGEÇİT VE DURAKLARI ÖZEL SOLÜSYONLA TEMİZLEDİ!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri köprü ve kaldırımlarda gece boyunca kar temizliği ve solüsyon çalışması yaptı. İlimizde etkisini gösteren kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, soğuk hava ve kar yağışının başlaması ile birlikte oluşan buzlanmalara karşı köprü ve kaldırımlarda gece boyunca kar temizliği ve solüsyon çalışması yaptı. KAR KÜREMESİ YAPILDI Cuma günü ilimizde başlayan ve 3 gündür etkisini sürdüren kar yağışıyla vatandaşların olumsuz bir durum yaşamaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ana arter ve caddelerde kar küreme çalışması yaparken, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri ise üst geçit ve kaldırımlarda buzlanmaya karşı çalışma yaptı. SOLİSYONLA TEMİZLENDİ Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, buzlanma olmaması, vatandaşların kayarak zarar görmemesi için çalışmalarına gece geç saatlerde başladı. Ekipler köprülerde ve duraklara yakın kaldırımlarda kar küreme çalışması yaptı. Kardan temizlenen bölgelerde daha sonra buzlanma ve don olayına karşı engelleyici solüsyonla temizlik çalışması yapıldı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri sorumluluk sahasındaki tüm üstgeçitlerde bu uygulamayı gerçekleştirdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri köprü ve kaldırımlarda gece boyunca kar temizliği ve solüsyon çalışması yaptı. İlimizde etkisini gösteren kar yağışının ardından Büyükşehir Belediyesi ekipleri vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, soğuk hava ve kar yağışının başlaması ile birlikte oluşan buzlanmalara karşı köprü ve kaldırımlarda gece boyunca kar temizliği ve solüsyon çalışması yaptı.

KAR KÜREMESİ YAPILDI

Cuma günü ilimizde başlayan ve 3 gündür etkisini sürdüren kar yağışıyla vatandaşların olumsuz bir durum yaşamaması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri ana arter ve caddelerde kar küreme çalışması yaparken, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri ise üst geçit ve kaldırımlarda buzlanmaya karşı çalışma yaptı.

SOLİSYONLA TEMİZLENDİ

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, buzlanma olmaması, vatandaşların kayarak zarar görmemesi için çalışmalarına gece geç saatlerde başladı. Ekipler köprülerde ve duraklara yakın kaldırımlarda kar küreme çalışması yaptı. Kardan temizlenen bölgelerde daha sonra buzlanma ve don olayına karşı engelleyici solüsyonla temizlik çalışması yapıldı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri sorumluluk sahasındaki tüm üstgeçitlerde bu uygulamayı gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.