Ekipler Köşklü Çeşme’yi pırıl pırıl yaptı

GEBZE 05.09.2020 - 11:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Ekipler Köşklü Çeşme’yi pırıl pırıl yaptı

Köşklü Çeşme Mahallesinde bulunan Emlak Bankası Konutları sakinleri güne sürprizle başladılar. Mahalleliler, sabah uyandıklarında Gebze Belediyesi ekiplerinin mahalleyi yıkadığını ve temizlediğini görerek ilginç ve mutlu bir sabaha merhaba demiş oldular.  Köşklü Çeşme Mahallesi Emlak Bankası Konutlarında Gebze Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışmaya imza attılar. Mahalleyi yıkayarak temizleyen ve salgın döneminde oldukça önemli bir işe imza atan ekipler, görenlerden alkış ve takdir aldı. Belediye ekipleri Emlak Bankası Konutlarını tepeden tırnağa yıkarken salgına karşı mücadele döneminde birinci kural olan temizlik adına çaba sarf ettiler. Mahalleliler ise ekiplere teşekkür ederek kolaylıklar dilediler.    TERTEMİZ BİR GÖRÜNTÜ  Uzun süre mahallede temizlik çalışması yapan ekipler, salgınla mücadele kapsamında gerçekleşen temizlikte alkışlanırken mahalle sakinleri çalışmanın oldukça yararlı ve güzel olduğu görüşünü taşıdılar. Bu dönemde bu tip çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyleyen mahalle sakinleri çalışmaların devamını dilediler. Emlak Konutlarında yapılan bu çalışma takdir toplarken temizlik sonrası mahalle tertemiz bir görüntüye kavuşmuş oldu.   

Köşklü Çeşme Mahallesinde bulunan Emlak Bankası Konutları sakinleri güne sürprizle başladılar. Mahalleliler, sabah uyandıklarında Gebze Belediyesi ekiplerinin mahalleyi yıkadığını ve temizlediğini görerek ilginç ve mutlu bir sabaha merhaba demiş oldular. 

Köşklü Çeşme Mahallesi Emlak Bankası Konutlarında Gebze Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışmaya imza attılar. Mahalleyi yıkayarak temizleyen ve salgın döneminde oldukça önemli bir işe imza atan ekipler, görenlerden alkış ve takdir aldı. Belediye ekipleri Emlak Bankası Konutlarını tepeden tırnağa yıkarken salgına karşı mücadele döneminde birinci kural olan temizlik adına çaba sarf ettiler. Mahalleliler ise ekiplere teşekkür ederek kolaylıklar dilediler.   

TERTEMİZ BİR GÖRÜNTÜ 

Uzun süre mahallede temizlik çalışması yapan ekipler, salgınla mücadele kapsamında gerçekleşen temizlikte alkışlanırken mahalle sakinleri çalışmanın oldukça yararlı ve güzel olduğu görüşünü taşıdılar. Bu dönemde bu tip çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyleyen mahalle sakinleri çalışmaların devamını dilediler. Emlak Konutlarında yapılan bu çalışma takdir toplarken temizlik sonrası mahalle tertemiz bir görüntüye kavuşmuş oldu. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.