Düzdaban’a hayırlı olsun ziyaretleri

Çayırova 08.09.2020 - 13:26, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Düzdaban’a hayırlı olsun ziyaretleri

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a, Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Düzdaban’a son olarak Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk ziyareti gerçekleştiren Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, “Yunus Bey’e devam eden görevinde başarılar diliyoruz. Eminiz ki Çayırova’nın yararına olacak işlerde bulunmaya devam edecektir” dedi. Bingöl, Düzdaban’a Kur’an-ı Kerim hediye etti. Düzdaban, hediyesinden ötürü Bingöl’e teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. EĞİTİM POLİTAKIMIZI KONUŞTUK MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a daha sonra Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ziyaret etti. Tunç, Düzdaban ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Düzdaban ziyaretin ardından, “Azmi beyefendi bizlere ve ilçe yöneticilerimize hediye getirerek onurlandırmıştır. Milli Eğitim Müdürümüze hediyesinden dolayı teşekkür ederiz. Çayırovamızda eğitim ve öğretimle alakalı yaşanan pandemi sürecinde eğitim politikamızla ilgili hasbihallerde bulunduk” dedi.  

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a, Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ilçe kongresinin ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Düzdaban’a son olarak Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlk ziyareti gerçekleştiren Çayırova Müftüsü Yusuf Bingöl, “Yunus Bey’e devam eden görevinde başarılar diliyoruz. Eminiz ki Çayırova’nın yararına olacak işlerde bulunmaya devam edecektir” dedi. Bingöl, Düzdaban’a Kur’an-ı Kerim hediye etti. Düzdaban, hediyesinden ötürü Bingöl’e teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

EĞİTİM POLİTAKIMIZI KONUŞTUK

MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban’a daha sonra Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ziyaret etti. Tunç, Düzdaban ve yönetimine görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Düzdaban ziyaretin ardından, “Azmi beyefendi bizlere ve ilçe yöneticilerimize hediye getirerek onurlandırmıştır. Milli Eğitim Müdürümüze hediyesinden dolayı teşekkür ederiz. Çayırovamızda eğitim ve öğretimle alakalı yaşanan pandemi sürecinde eğitim politikamızla ilgili hasbihallerde bulunduk” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.