DURAKLARDA RİSK ÇOK BÜYÜK

GEBZE 09.09.2020 - 15:02, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DURAKLARDA RİSK ÇOK BÜYÜK

Kovid 19 vakalarında artış devam ederken Gebze’deki otobüse duraklarında risk bir hayli büyük. Vatandaşların duraklarda büyük yoğun oluşturmaları dikkat çekerken sosyal mesafenin bozulduğu bu noktalarda bazı vatandaşlar maske kullanmıyor. Koronavirüs salgınında vaka sayıları eski günlere dönüş yaparken Gebze’deki otobüse duraklarında risk bir hayli büyük. Vatandaşlar, duraklarda büyük kalabalık ve yoğunluk oluştururken sosyal mesafe kuralını da çoğu zaman çiğniyorlar. Bazı vatandaşların maske kullanmadığı bu noktalarda tehlike kol gezerken adeta insan kalabalığı yaşanıyor. Mesafe kuralı başta olmak üzere bir çok kural ihlal ederken tüm uyarılara karşın her gün aynı manzara yaşanıyor. TEHDİT DÖRT BİR YANDA Salgın tehdidi ortadan kalkmasa da çoğu zaman bu tehdidi unutan vatandaşlar, otobüs duraklarında yoğunluk yaşarken otobüslere binerken de sosyal mesafe kuralı kaybolup gidiyor. Maske kullanımının da zaman zaman ihmal edildiği bu noktalar salgın adına ciddi tehlike oluştururken bakalım bu anlamda herhangi bir önlem alınacak mı? Salgın tehdidi sürerken vatandaşların oluşturduğu yoğunluklara bakalım ne gibi çözümler bulunacak?

Kovid 19 vakalarında artış devam ederken Gebze’deki otobüse duraklarında risk bir hayli büyük. Vatandaşların duraklarda büyük yoğun oluşturmaları dikkat çekerken sosyal mesafenin bozulduğu bu noktalarda bazı vatandaşlar maske kullanmıyor.

Koronavirüs salgınında vaka sayıları eski günlere dönüş yaparken Gebze’deki otobüse duraklarında risk bir hayli büyük. Vatandaşlar, duraklarda büyük kalabalık ve yoğunluk oluştururken sosyal mesafe kuralını da çoğu zaman çiğniyorlar. Bazı vatandaşların maske kullanmadığı bu noktalarda tehlike kol gezerken adeta insan kalabalığı yaşanıyor. Mesafe kuralı başta olmak üzere bir çok kural ihlal ederken tüm uyarılara karşın her gün aynı manzara yaşanıyor.

TEHDİT DÖRT BİR YANDA

Salgın tehdidi ortadan kalkmasa da çoğu zaman bu tehdidi unutan vatandaşlar, otobüs duraklarında yoğunluk yaşarken otobüslere binerken de sosyal mesafe kuralı kaybolup gidiyor. Maske kullanımının da zaman zaman ihmal edildiği bu noktalar salgın adına ciddi tehlike oluştururken bakalım bu anlamda herhangi bir önlem alınacak mı? Salgın tehdidi sürerken vatandaşların oluşturduğu yoğunluklara bakalım ne gibi çözümler bulunacak?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.