“DÜNDEN DAHA PAHALI, YARINDAN DAHA UCUZ ANLAYIŞI HAKİM!”

SİYASET 09.11.2021 - 11:54, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DÜNDEN DAHA PAHALI, YARINDAN DAHA UCUZ ANLAYIŞI HAKİM!”

SAADETLİ TÜREL’DEN EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ;
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısı başkan Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Türel’in gündeminde ekonomi vardı. Hükümetin, dünden daha pahalı, yarından daha ucuz anlayışına indiğini söyleyen Türel, “Neredeyse her gün zamlara uyanır olduk” dedi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısı başkan Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ekonomi ile ilgili değerlendirmeler yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Ülkemizin ekonomik durumu maalesef dünden daha pahalı, yarından daha ucuz anlayışına inmiştir. Neredeyse her gün zamlara uyanır olduk. Vatandaşımızın alım gücü her geçen gün düşmekte, borçlanmalar artmakta, geçim sıkıntısı büyümektedir. Bunun sonucunda ise aile içinde huzursuzluğun, boşanmaların hatta şiddetin arttığını görmekteyiz. Artık dayanılmayacak hal olan bu duruma kayıtsız kalmayalım, bir an önce somut adımlar atalım. Bu somut adımların nasıl olacağı ile ilgili olarak Şu an ülkenin her yerine millet bahçesi açma zamanı değil, istihdam alanları açma zamanıdır. “GÜNDEN GÜNE EKONOMİ BOZULUYOR” Gelinen noktada ülkemizin birçok yerine açılması planlanan ve maliyeti milyarlarca TL millet bahçelerinin öncelik olmadığı vatandaşlarımızın dertlerini dinlediğimiz noktasında açıkça ortadadır. Günden güne ekonomisi bozulan, sıkıntısı artan insanlarımıza adeta sen boş ver geçimi, borçlanmayı bak orada millet bahçesi var git biraz kafanı dinle diyemeyiz. Bundan ötürü önceliğimiz vatandaşlarımızın en temel sorununa çözüm üretmek olmalıdır. Bu çözümlerin üretilmesi için; Tarım ve Hayvancılık politikasının ithalata dayalı olmaması, üretime hız verilmesi, işçimizin maliyet girdi yükünün azaltılması gerekmektedir. İsrafın önüne geçilmeli ve iş ehline verilmelidir” ifadelerine yer verdi.
SAADETLİ TÜREL’DEN EKONOMİ DEĞERLENDİRMESİ;

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısı başkan Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Türel’in gündeminde ekonomi vardı. Hükümetin, dünden daha pahalı, yarından daha ucuz anlayışına indiğini söyleyen Türel, “Neredeyse her gün zamlara uyanır olduk” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, haftalık olağan toplantısı başkan Mustafa Türel başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda ekonomi ile ilgili değerlendirmeler yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Ülkemizin ekonomik durumu maalesef dünden daha pahalı, yarından daha ucuz anlayışına inmiştir. Neredeyse her gün zamlara uyanır olduk. Vatandaşımızın alım gücü her geçen gün düşmekte, borçlanmalar artmakta, geçim sıkıntısı büyümektedir. Bunun sonucunda ise aile içinde huzursuzluğun, boşanmaların hatta şiddetin arttığını görmekteyiz. Artık dayanılmayacak hal olan bu duruma kayıtsız kalmayalım, bir an önce somut adımlar atalım. Bu somut adımların nasıl olacağı ile ilgili olarak Şu an ülkenin her yerine millet bahçesi açma zamanı değil, istihdam alanları açma zamanıdır.

“GÜNDEN GÜNE EKONOMİ BOZULUYOR”

Gelinen noktada ülkemizin birçok yerine açılması planlanan ve maliyeti milyarlarca TL millet bahçelerinin öncelik olmadığı vatandaşlarımızın dertlerini dinlediğimiz noktasında açıkça ortadadır. Günden güne ekonomisi bozulan, sıkıntısı artan insanlarımıza adeta sen boş ver geçimi, borçlanmayı bak orada millet bahçesi var git biraz kafanı dinle diyemeyiz. Bundan ötürü önceliğimiz vatandaşlarımızın en temel sorununa çözüm üretmek olmalıdır. Bu çözümlerin üretilmesi için; Tarım ve Hayvancılık politikasının ithalata dayalı olmaması, üretime hız verilmesi, işçimizin maliyet girdi yükünün azaltılması gerekmektedir. İsrafın önüne geçilmeli ve iş ehline verilmelidir” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.