DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR?

EKONOMİ 25.07.2020 - 10:04, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DOLAR VE EURO BUGÜN NE KADAR?

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL? Dolar TL kuru serbest piyasada geçtiğimiz gün bir süre 6,85 TL seviyesini gördü. Gece ilerleyen saatlerde ise dolar TL kuru 6 lira 84 kuruş seviyesinde dengelendi ve haftayı 6.84 TL üzerinden kapattı. Cumartesi günü piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru dün ki kapanış değerleri üzerinden bugün de işlem görüyor. Yani dolar TL kuru 25 Temmuz Cumartesi günü 6.84 TL’den işlem görüyor. EURO TL NE KADAR? Euro TL kuru geçtiğimiz gün serbest piyasada kısa süre de olsa 8 TL seviyesini gördü. Ardından gerilemeye başlayan euro TL kuru 7,99 TL seviyesinde dengelendi ve psikolojik sınırın hemen altında haftayı kapattı. Tıpkı dolar TL kuru gibi euro TL kuru da bugün piyasalar kapalı olduğu için dün ki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?

Dolar TL kuru serbest piyasada geçtiğimiz gün bir süre 6,85 TL seviyesini gördü. Gece ilerleyen saatlerde ise dolar TL kuru 6 lira 84 kuruş seviyesinde dengelendi ve haftayı 6.84 TL üzerinden kapattı. Cumartesi günü piyasalar kapalı olduğu için dolar TL kuru dün ki kapanış değerleri üzerinden bugün de işlem görüyor. Yani dolar TL kuru 25 Temmuz Cumartesi günü 6.84 TL’den işlem görüyor.

EURO TL NE KADAR?

Euro TL kuru geçtiğimiz gün serbest piyasada kısa süre de olsa 8 TL seviyesini gördü. Ardından gerilemeye başlayan euro TL kuru 7,99 TL seviyesinde dengelendi ve psikolojik sınırın hemen altında haftayı kapattı. Tıpkı dolar TL kuru gibi euro TL kuru da bugün piyasalar kapalı olduğu için dün ki kapanış değerleri üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.