“DİN GÖREVLİLERİ BİRER KAHRAMAN OLDU”

Darıca 24.03.2021 - 11:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DİN GÖREVLİLERİ BİRER KAHRAMAN OLDU”

Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, koronavirüsle mücadele kapsamında ilçede kurulan denetim ekibine katılan din görevlilerine teşekkür ederek, “Halkımızın sürekli yanında olan din görevlisi hocalarımız, korona günlerinde birer kahraman oldu” dedi. Darıca Kaymakamlığı’nın artan vaka sayılarını düşürmek için kurduğu denetim ekibinde Darıca İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri de yer alacak din görevlilerin her koşulda ve şartta halkın yanında olduğunu dile getirerek din görevlilerine teşekkür eden Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin; yaz-kış, gece-gündüz, sıcak-soğuk, sokakta-caddede, camide-iş yerinde, ana kundağında-musalla taşında, hastalıkta-sağlıkta, mutlulukta-hüzünde halkımızın sürekli yanında olan din görevlisi hocalarımız, korona günlerinde de hepsi birer kahraman olup halkımızın ve devletimizin hep yanındaydı. İYİ Kİ VARSINIZ Şimdi de Kaymakamlığımız tarafından din görevlimizin de içinde olduğu mobil ekipler kurulmuş olup, bunlar kapı kapı dolaşacak, ama evlere girmeden korona konusunda bilgilendirici uyarılar yapacaklardır. Lütfen yapılan uyarıları dikkate alalım, sağlığımızdan emin olalım, yarınlara güvenle bakalım. Halkımızın sağlığı, dünyevi ve uhrevi kurtuluşları için mesai mefhumu gözetmeksizin koşan Kıymetli Din Görevlilerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.”

Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar, koronavirüsle mücadele kapsamında ilçede kurulan denetim ekibine katılan din görevlilerine teşekkür ederek, “Halkımızın sürekli yanında olan din görevlisi hocalarımız, korona günlerinde birer kahraman oldu” dedi.

Darıca Kaymakamlığı’nın artan vaka sayılarını düşürmek için kurduğu denetim ekibinde Darıca İlçe Müftülüğü’ne bağlı din görevlileri de yer alacak din görevlilerin her koşulda ve şartta halkın yanında olduğunu dile getirerek din görevlilerine teşekkür eden Darıca İlçe Müftüsü Zeynal Abidin Çınar açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Zaman ve mekan mefhumu gözetmeksizin; yaz-kış, gece-gündüz, sıcak-soğuk, sokakta-caddede, camide-iş yerinde, ana kundağında-musalla taşında, hastalıkta-sağlıkta, mutlulukta-hüzünde halkımızın sürekli yanında olan din görevlisi hocalarımız, korona günlerinde de hepsi birer kahraman olup halkımızın ve devletimizin hep yanındaydı.

İYİ Kİ VARSINIZ

Şimdi de Kaymakamlığımız tarafından din görevlimizin de içinde olduğu mobil ekipler kurulmuş olup, bunlar kapı kapı dolaşacak, ama evlere girmeden korona konusunda bilgilendirici uyarılar yapacaklardır. Lütfen yapılan uyarıları dikkate alalım, sağlığımızdan emin olalım, yarınlara güvenle bakalım. Halkımızın sağlığı, dünyevi ve uhrevi kurtuluşları için mesai mefhumu gözetmeksizin koşan Kıymetli Din Görevlilerimize teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.