Dilovası personeline sağlık taraması

Dilovası 11.02.2021 - 15:40, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası personeline sağlık taraması

Dilovalıların yaşam kalitesini yükseltmek için dev yatırımlarına imza atan Dilovası Belediyesi, personelin sağlığını da önemseyerek sağlık taraması gerçekleştirdi. Dilovası Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde işçi, memur ve tam zamanlı sözleşmeli personelinin İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramaları yaptırıldı. Personele, belediyede ve mobil sağlık tarama aracında solunum fonksiyon testi, işitme, göz, akciğer grafiği ve kan testleri yapıldı. Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin de saptanmasının amaçlandı. ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI GÖZETİYORUZ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda personelin sağlık taramasından geçirildiğini aktaran Başkan Şayir, “Belediyemizde hizmet üreten işçi ve memur gibi tüm mesai arkadaşlarımızın Dilovası’na hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını, hem de iş verimini gözetme imkânına sahip oluyoruz” dedi.

Dilovalıların yaşam kalitesini yükseltmek için dev yatırımlarına imza atan Dilovası Belediyesi, personelin sağlığını da önemseyerek sağlık taraması gerçekleştirdi.

Dilovası Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde işçi, memur ve tam zamanlı sözleşmeli personelinin İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramaları yaptırıldı. Personele, belediyede ve mobil sağlık tarama aracında solunum fonksiyon testi, işitme, göz, akciğer grafiği ve kan testleri yapıldı. Ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra, mevcut sağlık problemlerinin de saptanmasının amaçlandı.

ÇALIŞANLARIMIZIN SAĞLIĞINI GÖZETİYORUZ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, belediye personelinin hem daha sağlıklı olmasını hem de hizmette verimli olmasını hedeflediklerini söyledi. Bu kapsamda personelin sağlık taramasından geçirildiğini aktaran Başkan Şayir, “Belediyemizde hizmet üreten işçi ve memur gibi tüm mesai arkadaşlarımızın Dilovası’na hizmet sunarken sağlıklı koşullarda ve üretken olması bizim birinci önceliğimizdir. Bu tür sağlık taramalarını önemsiyoruz. Yapmış olduğumuz uygulamalarla hem çalışanlarımızın sağlığını, hem de iş verimini gözetme imkânına sahip oluyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.