Dilovası’nın caddeleri ihaleye çıkacak!

Dilovası 07.05.2021 - 11:31, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nın caddeleri ihaleye çıkacak!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 3 caddenin daha prestijli cadde olması için 25 Mayıs’ta ihaleye çıkacaklarını söyledi.  Başkan Şayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Söz verdiğimiz gibi. Cumhuriyet, Mimarsinan ve İstiklal Caddeleri ışıl ışıl oluyor. Aydınlatma ihalemizi 25.05.2021 tarihinde yapıyoruz. Hayırlı olsun.”

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, 3 caddenin daha prestijli cadde olması için 25 Mayıs’ta ihaleye çıkacaklarını söyledi. 
Başkan Şayir açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Söz verdiğimiz gibi. Cumhuriyet, Mimarsinan ve İstiklal Caddeleri ışıl ışıl oluyor. Aydınlatma ihalemizi 25.05.2021 tarihinde yapıyoruz. Hayırlı olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.