Dilovası’nın 429 dairelik toplu konutu, İzocam ile yalıtılacak

Dilovası 11.08.2021 - 10:24, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nın 429 dairelik toplu konutu, İzocam ile yalıtılacak

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Dilovası Köseler Mahallesinde inşa edilen 429 toplu konut projesinde İzocam Camyünü Çatı Şiltesi kullanıldı. İzocam, Türkiye’nin önde gelen projelerine, uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve sağlıklı yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor. Bugüne kadar hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin pek çok önemli projesine yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile ülkemizde ve yurt dışında iddialı projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor. KONFORLU İÇ ORTAM Son dönemde Ankara, Düzce, Erzurum ve Kocaeli’nde inşa edilen toplu konut projelerinde İzocam’ın mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü ürünleri tercih edildi. Mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü ürünler, ısı yalıtımının yanı sıra A sınıfı yanmaz özelliği ile yangın güvenliğini de artırıyor. CE işaretlemesi ve TSE belgesine de sahip olan İzocam Camyünü ve Taşyünü ses yalıtımı özelliği sayesinde konforlu bir iç ortam sunuyor. DİLOVASI’NDA DA İZOCAM TERCİH EDİLDİ Dilovası’nda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından inşa edilen 429 konutluk projesi de yine İzocam imzası ile yalıtıldı. Toplam 50 bin metrekarelik alana sahip projeye İzocam bayisi Polen İzolasyon tarafından 10 bin metrekare Camyünü Çatı Şiltesi tedarik edildi. Isı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun şekilde doğru ürünleri öneren İzocam, tüm projelere yalıtım danışmanlığı hizmeti de veriyor. İzocam marka projelerin yalıtımında; kalitesi, satış öncesinde ve sonrasında sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve sunduğu uzmanlık nedeniyle tercih ediliyor. Dilovası TOKİ projesi kapsamında 1 adet cami, 14 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak.                              

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilecek olan Dilovası Köseler Mahallesinde inşa edilen 429 toplu konut projesinde İzocam Camyünü Çatı Şiltesi kullanıldı.

İzocam, Türkiye’nin önde gelen projelerine, uzmanlığıyla hizmet sunmaya ve sağlıklı yalıtım ürünleri temin etmeye devam ediyor. Bugüne kadar hastanelerden okullara, fabrikalardan enerji santrallerine, ticaret merkezlerinden AVM’lere, öğrenci yurtlarından toplu konutlara kadar Türkiye’nin pek çok önemli projesine yalıtım danışmanlığı hizmeti veren İzocam, her ihtiyaca uygun şekilde sunduğu ürün ve çözümleri ile ülkemizde ve yurt dışında iddialı projelerin çözüm ortağı olmayı sürdürüyor.

KONFORLU İÇ ORTAM

Son dönemde Ankara, Düzce, Erzurum ve Kocaeli’nde inşa edilen toplu konut projelerinde İzocam’ın mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü ürünleri tercih edildi. Mineral yün bazlı camyünü ve taşyünü ürünler, ısı yalıtımının yanı sıra A sınıfı yanmaz özelliği ile yangın güvenliğini de artırıyor. CE işaretlemesi ve TSE belgesine de sahip olan İzocam Camyünü ve Taşyünü ses yalıtımı özelliği sayesinde konforlu bir iç ortam sunuyor.

DİLOVASI’NDA DA İZOCAM TERCİH EDİLDİ

Dilovası’nda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı TOKİ tarafından inşa edilen 429 konutluk projesi de yine İzocam imzası ile yalıtıldı. Toplam 50 bin metrekarelik alana sahip projeye İzocam bayisi Polen İzolasyon tarafından 10 bin metrekare Camyünü Çatı Şiltesi tedarik edildi. Isı yalıtımı, akustik konfor, tesisat yalıtımı ve yangın güvenliği açısından yönetmeliklere ve projelere uygun şekilde doğru ürünleri öneren İzocam, tüm projelere yalıtım danışmanlığı hizmeti de veriyor. İzocam marka projelerin yalıtımında; kalitesi, satış öncesinde ve sonrasında sağladığı hizmetlerin güvenirliği ve sunduğu uzmanlık nedeniyle tercih ediliyor. Dilovası TOKİ projesi kapsamında 1 adet cami, 14 dükkanlı ticaret merkezi, altyapı ve çevre düzenlemesi işinin de yapılacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.