Dilovası’ndan Giresun’a yardım eli

Dilovası 30.08.2020 - 13:48, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’ndan Giresun’a yardım eli

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Giresun’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen çocuklar için çocuk bezi ve maması ile oyuncak desteğinde bulundu. AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve Kızılay Dilovası Şubesi Giresun’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen çocuklar için bir kampanya düzenledi. Düzenlenen kampanyada çocuklar için çocuk bezi ve maması ile oyuncak bağışları kabul edildi. Kampanyada destekte bulunan yardımseverlere AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca teşekkür etti.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, Giresun’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen çocuklar için çocuk bezi ve maması ile oyuncak desteğinde bulundu.

AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı ve Kızılay Dilovası Şubesi Giresun’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen çocuklar için bir kampanya düzenledi. Düzenlenen kampanyada çocuklar için çocuk bezi ve maması ile oyuncak bağışları kabul edildi. Kampanyada destekte bulunan yardımseverlere AK Parti Dilovası İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.