Dilovası’ndaki 11 bekçiye koronavirüs aşısı!

Dilovası 13.08.2021 - 11:18, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’ndaki 11 bekçiye koronavirüs aşısı!

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün koronavirüs salgınına karşı mücadelesi sürüyor. Yapılan aşı çalışmaları programı kapsamında Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 11 bekçi aşısını oldu. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kovid-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak görev yapan 11 personele koronavirüs aşısı yaptırdı. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa hareket eden Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü Belediye Binasında hizmet veren Kovid-19 aşı merkezinde toplu olarak aşılarını oldu. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kovid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında aşılanmaları çalışmalarına önemle ve kararlılıkla devam ediliyor. Çalışmalarımız kapsamında 12 ilçede tüm personellerimiz koronavirüs aşılarını vurularak vatandaşlarımıza örnek teşkil edecektir” denildi.  

Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü’nün koronavirüs salgınına karşı mücadelesi sürüyor. Yapılan aşı çalışmaları programı kapsamında Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli 11 bekçi aşısını oldu.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, Kovid-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli Çarşı ve Mahalle Bekçisi olarak görev yapan 11 personele koronavirüs aşısı yaptırdı. Dilovası İlçe Sağlık Müdürlüğü ile ortaklaşa hareket eden Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğü Belediye Binasında hizmet veren Kovid-19 aşı merkezinde toplu olarak aşılarını oldu. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kovid-19 pandemisi ile mücadele kapsamında aşılanmaları çalışmalarına önemle ve kararlılıkla devam ediliyor. Çalışmalarımız kapsamında 12 ilçede tüm personellerimiz koronavirüs aşılarını vurularak vatandaşlarımıza örnek teşkil edecektir” denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.