Dilovası’nda Neler Oluyor?

Dilovası 19.08.2020 - 16:38, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda Neler Oluyor?

BELEDİYE BAŞKANI ‘TAVİZ YOK’ DEDİ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, çevre konusunda hassas olduklarını ve kimsenin çevreyi kirletmesine izin vermeyeceklerini söyledi. Dilovası’nda çevre koruma önlemleri titizlikle uygulanmaya devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu kenarına dökülen sanayi atıklarına anında müdahale edildi.  Olay; otoyol kenarına dökülen sanayi atıkları İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tespit edilerek Dilovası Belediyesi’ne haber verildi. Belediye ekipleri atıklar üzerinde incelemelerde bulundu ve hangi firma tarafından atıldığını tespit etti. Firmaya, Kocaeli Valiliği’ne bağlı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 265 bin lira para cezası kesildi. Daha sonra atık zararsız bir şekilde bertaraf edilmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince İZAYDAŞ tesislerine gönderildi. ŞAYİR: ÇEVRE KONUSUNDA TAVİZ YOK! Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve çevre konusunda sıfır tavizle hareket ettiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bu konuda oldukça hassasız. Burası büyük bir sanayi şehri ve herkes çevre için gerekli duyarlılığı göstermek zorunda. Burada yaşayan 50 bini aşkın Dilovalı için biz 7 gün 24 saat teyakkuz halinde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. VİDEO -TIKLA/İZLE    
BELEDİYE BAŞKANI ‘TAVİZ YOK’ DEDİ

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, çevre konusunda hassas olduklarını ve kimsenin çevreyi kirletmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Dilovası’nda çevre koruma önlemleri titizlikle uygulanmaya devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu kenarına dökülen sanayi atıklarına anında müdahale edildi.  Olay; otoyol kenarına dökülen sanayi atıkları İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tespit edilerek Dilovası Belediyesi’ne haber verildi. Belediye ekipleri atıklar üzerinde incelemelerde bulundu ve hangi firma tarafından atıldığını tespit etti. Firmaya, Kocaeli Valiliği’ne bağlı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 265 bin lira para cezası kesildi. Daha sonra atık zararsız bir şekilde bertaraf edilmek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekiplerince İZAYDAŞ tesislerine gönderildi.

ŞAYİR: ÇEVRE KONUSUNDA TAVİZ YOK!

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan ve çevre konusunda sıfır tavizle hareket ettiklerini belirten Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Bu konuda oldukça hassasız. Burası büyük bir sanayi şehri ve herkes çevre için gerekli duyarlılığı göstermek zorunda. Burada yaşayan 50 bini aşkın Dilovalı için biz 7 gün 24 saat teyakkuz halinde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz. Emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

VİDEO -TIKLA/İZLE

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.