Dilovası’nda gönülleri ısıtan yardım

Dilovası 17.01.2021 - 15:59, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda gönülleri ısıtan yardım

Dilovası’nda gönülleri ısıtan yardım
AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, hayırseverler tarafından bağışlanan kömürleri yardıma ihtiyacı olan 150 aileye ulaştırdı. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım çalışmalarına devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin yanında olan Başkan Yıldırım ve yönetimi yürütülen faaliyetler neticesinde kent genelinde ihtiyaç sahibi 150 aileye kömür yardımını ulaştırdı. Vatandaşlarına desteklerini her daim sürdüreceklerini dile getiren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde yaşayan ekonomik durumu yetersiz vatandaşlarımıza yönelik yardımlarımız devam ediyor. Mağdur kardeşlerimize elimizden geldiğinde yardım etmeye çalışıyoruz. 150 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM Bilindiği üzere kış mevsimindeyiz, soğuk kış günlerinde mağdur kardeşlerimizin üşümemesi için hayırseverlerimizin desteği ile 150 ihtiyaç sahibi ailemize kömür yardımlarımızı ulaştırdık. Onların ısınması demek bizim yüreğimizin ısınması demektir. Onlar ısınınca biz de gerçek manada ısınmış olacağız.  İnşallah yardımlarımız devam edecek. Bizlere yardımda bulunan teşkilat mensuplarımıza ve bu yardımların gerçek sahibi olarak bağışta bulunan kardeşlerimize çok teşekkür ederim.”
Dilovası’nda gönülleri ısıtan yardım

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve yönetimi, hayırseverler tarafından bağışlanan kömürleri yardıma ihtiyacı olan 150 aileye ulaştırdı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım çalışmalarına devam ediyor. İhtiyaç sahiplerinin yanında olan Başkan Yıldırım ve yönetimi yürütülen faaliyetler neticesinde kent genelinde ihtiyaç sahibi 150 aileye kömür yardımını ulaştırdı. Vatandaşlarına desteklerini her daim sürdüreceklerini dile getiren AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “İlçemizde yaşayan ekonomik durumu yetersiz vatandaşlarımıza yönelik yardımlarımız devam ediyor. Mağdur kardeşlerimize elimizden geldiğinde yardım etmeye çalışıyoruz.

150 İHTİYAÇ SAHİBİ AİLEYE YARDIM

Bilindiği üzere kış mevsimindeyiz, soğuk kış günlerinde mağdur kardeşlerimizin üşümemesi için hayırseverlerimizin desteği ile 150 ihtiyaç sahibi ailemize kömür yardımlarımızı ulaştırdık. Onların ısınması demek bizim yüreğimizin ısınması demektir. Onlar ısınınca biz de gerçek manada ısınmış olacağız.  İnşallah yardımlarımız devam edecek. Bizlere yardımda bulunan teşkilat mensuplarımıza ve bu yardımların gerçek sahibi olarak bağışta bulunan kardeşlerimize çok teşekkür ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.