Dilovası’nda belge sahibi olacaklar

GÜNDEM 22.02.2021 - 11:15, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda belge sahibi olacaklar

Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç duyulan ‘Meslek Edindirme Kursları’  planlandı ve çok yakında açılacak. Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarına 18 yaşından büyük okur-yazar olan herkes başvurabilecek. Kurslara başvurmak isteyen Dilovalılar nüfus cüzdanı ve HES kodu ile hafta içi her gün saat 10.00 ile 15.00 arasında kayıt yapılacak. Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde; Arıcılık ve Bal üreticiliği, Hereke tipi İpek Halıcılık kursu (İş-Kur üzerinden ücretli), Temel Arapça Dili Kursu, Kadın ve erkeklere ayrı olmak üzere Ölü yıkama defin Kursu, Kasaplık ve kurbanlık hayvan kesimi Kursu açılacak. BELGE VERİLECEK Açılan kurslara katılan kursiyerler, kurs bitiminde alacakları Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı sertifika ile alanlarında ticari faaliyet yapabilecek, iş kurabilecek, devlet teşvikli hibe kredisi çekerek faaliyet ve iş yapabilecek. Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde açılacak kurslar dışında temel okuma yazma ve 5. Sınıf seviyesinde okuma yazma kursu bulunuyor.

Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde ihtiyaç duyulan ‘Meslek Edindirme Kursları’  planlandı ve çok yakında açılacak.

Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Meslek Edindirme Kurslarına 18 yaşından büyük okur-yazar olan herkes başvurabilecek. Kurslara başvurmak isteyen Dilovalılar nüfus cüzdanı ve HES kodu ile hafta içi her gün saat 10.00 ile 15.00 arasında kayıt yapılacak. Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde; Arıcılık ve Bal üreticiliği, Hereke tipi İpek Halıcılık kursu (İş-Kur üzerinden ücretli), Temel Arapça Dili Kursu, Kadın ve erkeklere ayrı olmak üzere Ölü yıkama defin Kursu, Kasaplık ve kurbanlık hayvan kesimi Kursu açılacak.

BELGE VERİLECEK

Açılan kurslara katılan kursiyerler, kurs bitiminde alacakları Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı sertifika ile alanlarında ticari faaliyet yapabilecek, iş kurabilecek, devlet teşvikli hibe kredisi çekerek faaliyet ve iş yapabilecek. Dilovası Halk Eğitimi Müdürlüğü bünyesinde açılacak kurslar dışında temel okuma yazma ve 5. Sınıf seviyesinde okuma yazma kursu bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.