Dilovası’nda 110 şahıs ve 49 araç sorgulandı

ASAYİŞ 03.11.2020 - 10:35, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

Dilovası’nda 110 şahıs ve 49 araç sorgulandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Dilovası’nda gerçekleştirilen ‘Güvenli Okul’ uygulamasında 110 şahıs ve 49 araç sorgulandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dilovası’nda ‘Güvenli Okul’ uygulaması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ‘Güvenli Okul’ uygulamasında 110 şahıs ve 43 araç sorgulandı, 9 umuma açık yer kontrol edildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü konu ile alakalı yaptığı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce,  günü Güvenli Okul Uygulaması Dilovası’nda gerçekleştirilmiştir. Yapılan uygulamada, 110 şahıs ve 43 araç sorgulanmış, 9 umuma açık yer kontrol edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Dilovası’nda gerçekleştirilen ‘Güvenli Okul’ uygulamasında 110 şahıs ve 49 araç sorgulandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Dilovası’nda ‘Güvenli Okul’ uygulaması gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen ‘Güvenli Okul’ uygulamasında 110 şahıs ve 43 araç sorgulandı, 9 umuma açık yer kontrol edildi. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü konu ile alakalı yaptığı açıklamada, “İl Emniyet Müdürlüğümüzce,  günü Güvenli Okul Uygulaması Dilovası’nda gerçekleştirilmiştir. Yapılan uygulamada, 110 şahıs ve 43 araç sorgulanmış, 9 umuma açık yer kontrol edilmiştir. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarımız devam edecektir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.