DİLOVASI’NDAN ASFALT SEFERBERLİĞİ!

Dilovası 01.12.2021 - 14:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI’NDAN ASFALT SEFERBERLİĞİ!

DİLOVASI’NDAN ASFALT SEFERBERLİĞİ!
Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir’in talimatı ile Dilovası genelinde başlatılan asfalt çalışması aralıksız devam ediyor. Son aylarda ilçe de başlatılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yeniden asfaltlanmaya başlandı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in talimatı ile başlatılan çalışma ile günde asgari 100 ton sıcak asfalt serimi yapılıyor. SICAK ASFALT SERİMİ YAPILIYOR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği çalışmalar Hürriyet Caddesi ile Diliskelesi Mahalleleri’nde yoğun bir şekilde devam ederken, diğer ana arter ve sokaklarda da benzer asfalt çalışmaları, yama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başlatılan asfalt çalışmaları ile ilgili konuşan Başkan Şayir, “Daha konforlu yolları vatandaşlarımızla buluşturmak için Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt probleminin olmadığı bir Dilovası için çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına mahalle ayrımı yapmadan, ana arter ve kenar sokaklarında da devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede hedeflediğimiz tüm noktalardaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tüm mesaimizi, tüm imkanlarımızı daha yaşanılabilir bir Dilovası için kullanıyoruz. Yenilediğimiz yollarımızda hemşerilerimizin atacakları her adımın, araçlarıyla gidecekleri her mesafenin kendilerini mutluluğa ve sağlığa götürmesini temenni ediyorum” diye konuştu.
DİLOVASI’NDAN ASFALT SEFERBERLİĞİ!

Dilovası Belediyesi Başkanı Hamza Şayir’in talimatı ile Dilovası genelinde başlatılan asfalt çalışması aralıksız devam ediyor. Son aylarda ilçe de başlatılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce yeniden asfaltlanmaya başlandı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in talimatı ile başlatılan çalışma ile günde asgari 100 ton sıcak asfalt serimi yapılıyor.

SICAK ASFALT SERİMİ YAPILIYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği çalışmalar Hürriyet Caddesi ile Diliskelesi Mahalleleri’nde yoğun bir şekilde devam ederken, diğer ana arter ve sokaklarda da benzer asfalt çalışmaları, yama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Başlatılan asfalt çalışmaları ile ilgili konuşan Başkan Şayir, “Daha konforlu yolları vatandaşlarımızla buluşturmak için Dilovası Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Asfalt probleminin olmadığı bir Dilovası için çalışıyoruz. Sürdürdüğümüz asfaltlama çalışmalarına mahalle ayrımı yapmadan, ana arter ve kenar sokaklarında da devam ediyoruz. İnşallah kısa sürede hedeflediğimiz tüm noktalardaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Tüm mesaimizi, tüm imkanlarımızı daha yaşanılabilir bir Dilovası için kullanıyoruz. Yenilediğimiz yollarımızda hemşerilerimizin atacakları her adımın, araçlarıyla gidecekleri her mesafenin kendilerini mutluluğa ve sağlığa götürmesini temenni ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.