DİLOVASI’NDA TABLETLER DAĞITIMA HAZIR

Dilovası 05.02.2021 - 13:47, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI’NDA TABLETLER DAĞITIMA HAZIR

SEN ÇOK YAŞA HAMZA ŞAYİR
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir sözünü verdiği tabletleri ilçe mili eğitim müdürlüğüne teslim ederek öğrencilere derslerinde başarılar diledi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nın geleceği çocuklara yatırım yapmaya devam ediyor. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret eden Başkan Şayir, ilçede çocuklara sözünü verdiği tabletlerin bir kısmını teslim etti. burada bir konuşma yapan Şayir, “Dilovası’nın geleceği olan çocuklarımızın eğitimi için adeta seferber olduk. Her şey çocuklarımız için diyerek eğitim seviyesi yüksek bir Dilovası’nı inşa etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın tabletleri hazır” dedi. 15 ŞUBAT’TA KAVUŞACAKLAR Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Tabletler ilçemize ulaşmaya başladı. İnşallah en kısa sürede 15 Şubat Pazartesi günü ortaokul ve lise öğrencilerimiz tabletlerine kavuşmuş olacaklar. Ne mutlu ilçemize” diye konuştu.
SEN ÇOK YAŞA HAMZA ŞAYİR

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir sözünü verdiği tabletleri ilçe mili eğitim müdürlüğüne teslim ederek öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nın geleceği çocuklara yatırım yapmaya devam ediyor. Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay’ı ziyaret eden Başkan Şayir, ilçede çocuklara sözünü verdiği tabletlerin bir kısmını teslim etti. burada bir konuşma yapan Şayir, “Dilovası’nın geleceği olan çocuklarımızın eğitimi için adeta seferber olduk. Her şey çocuklarımız için diyerek eğitim seviyesi yüksek bir Dilovası’nı inşa etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımızın tabletleri hazır” dedi.

15 ŞUBAT’TA KAVUŞACAKLAR

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, “Tabletler ilçemize ulaşmaya başladı. İnşallah en kısa sürede 15 Şubat Pazartesi günü ortaokul ve lise öğrencilerimiz tabletlerine kavuşmuş olacaklar. Ne mutlu ilçemize” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.