DİLOVASI’NDA OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SÖZDE KALMIYOR

Dilovası 03.11.2021 - 14:53, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI’NDA OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SÖZDE KALMIYOR

DİLOVASI’NDA OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SÖZDE KALMIYOR
Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Ali Nuri Çolakoğlu Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek okul-sanayi işbirliği hakkında görüşmelerde bulundu. Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve beraberindeki Başkanvekili Kerim Çolakoğlu ve Bölge Müdürü Onur kesici, Ali Nuri Çolakoğlu Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette okul-sanayi işbirliği hakkında okul müdürü ve öğretmenler ile görüşüldü. Tokkan ve beraberindeki heyet aynı zamanda Dilovası İMES OSB- Ali Nuri Çolakoğlu Meslek Lisesi ortak proje kapsamında MARKA hibesiyle kurulan Mesleki Eğitimi Geliştirme Atölyesini gezdi. İMES Dilovası OSB’nin atölyeye kazandırdığı makineler ile çalışan öğrenciler mesleki tecrübe ve deneyim kazanıyor. İncelemelerin ardından Okul Müdürü Muharrem Karakoç ve öğretmenlerle bir araya gelen İMES OSB yöneticileri, öğrencilerin iş hayatıyla tanışması ve mesleklerini yerinde öğrenmeleri üzerine kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Muharrem Karakoç, Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve beraberindeki ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
DİLOVASI’NDA OKUL-SANAYİ İŞBİRLİĞİ SÖZDE KALMIYOR

Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan, Ali Nuri Çolakoğlu Meslek Lisesi’ni ziyaret ederek okul-sanayi işbirliği hakkında görüşmelerde bulundu.

Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve beraberindeki Başkanvekili Kerim Çolakoğlu ve Bölge Müdürü Onur kesici, Ali Nuri Çolakoğlu Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette okul-sanayi işbirliği hakkında okul müdürü ve öğretmenler ile görüşüldü. Tokkan ve beraberindeki heyet aynı zamanda Dilovası İMES OSB- Ali Nuri Çolakoğlu Meslek Lisesi ortak proje kapsamında MARKA hibesiyle kurulan Mesleki Eğitimi Geliştirme Atölyesini gezdi. İMES Dilovası OSB’nin atölyeye kazandırdığı makineler ile çalışan öğrenciler mesleki tecrübe ve deneyim kazanıyor. İncelemelerin ardından Okul Müdürü Muharrem Karakoç ve öğretmenlerle bir araya gelen İMES OSB yöneticileri, öğrencilerin iş hayatıyla tanışması ve mesleklerini yerinde öğrenmeleri üzerine kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Muharrem Karakoç, Dilovası İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tokkan ve beraberindeki ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.