DİLOVASI’NDA GEÇİCİ GÜZERGAH UYGULAMASI

Dilovası 20.11.2020 - 11:30, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI’NDA GEÇİCİ GÜZERGAH UYGULAMASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün Dilovası’nda yapacağı alt yapı çalışması nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Dilovası İlçesi Liman Caddesi üzerinde alt yapı yenileme çalışması yapılacak. Araç trafiğine kapatılacak olan yol için geçici güzergah oluşturuldu. ALT YAPI YENİLEME ÇALIŞMASI Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Dilovası İlçesi Liman Caddesinin tem otoyolu Diliskelesi girişi K8 ile 1009. sokak arasında kalan bölümde alt yapı yenileme çalışması yapacak. 21 Kasım Cumartesi günü başlayacak çalışma, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar sürecek. Çalışma süresince güzergahta araç geçişine izin verilmeyecek. GEÇİCİ GÜZERGAH İSU Genel Müdürlüğünce yapılacak çalışma süresince bölgeyi kullanan araçlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergah oluşturuldu. Çalışma süresince toplu taşıma ve sivil araçlar Liman Caddesi, D-100 Yan yol, 1009. sokak ve Liman Caddesinden oluşan geçici güzergahı kullanacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğünün Dilovası’nda yapacağı alt yapı çalışması nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Dilovası İlçesi Liman Caddesi üzerinde alt yapı yenileme çalışması yapılacak. Araç trafiğine kapatılacak olan yol için geçici güzergah oluşturuldu.
ALT YAPI YENİLEME ÇALIŞMASI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İSU Genel Müdürlüğü Dilovası İlçesi Liman Caddesinin tem otoyolu Diliskelesi girişi K8 ile 1009. sokak arasında kalan bölümde alt yapı yenileme çalışması yapacak. 21 Kasım Cumartesi günü başlayacak çalışma, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar sürecek. Çalışma süresince güzergahta araç geçişine izin verilmeyecek.
GEÇİCİ GÜZERGAH
İSU Genel Müdürlüğünce yapılacak çalışma süresince bölgeyi kullanan araçlar için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığınca geçici güzergah oluşturuldu. Çalışma süresince toplu taşıma ve sivil araçlar Liman Caddesi, D-100 Yan yol, 1009. sokak ve Liman Caddesinden oluşan geçici güzergahı kullanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.