DİLOVASI MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ BAKIN NE İÇİN TOPLANDI?

Dilovası 22.12.2020 - 11:03, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI MECLİSİ OLAĞANÜSTÜ BAKIN NE İÇİN TOPLANDI?

Dilovası Belediye Meclisi, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis edilecek hibe araçlar için olağanüstü toplandı. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara ziyaretlerinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan talebi sonrası onaylanan hibe araçlar için Dilovası Belediye Meclisi bugün olağanüstü toplanarak oylama yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Dilovası Belediyesi’nin araç talebini yerine getirebilmek için meclis kararı talebi üzerine Dilovası Belediye Meclisi Başkan Şayir’in başkanlığında olağanüstü toplandı. Olağanüstü toplantıyla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Şayir, “Ankara ziyaretlerimiz çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan belediyemize hibe araç talebinde bulunduk. Talebimiz olumlu karşılandı ve yerine getirilmesi için acil meclis kararı istendi. Bunun üzerine hibe araçlar için karar alınarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na ivedi bir şekilde ulaştırılması için toplandık” dedi. ARAÇLAR YAKIN ZAMANDA DİLOVASI’NA GELECEK Tek gündem maddesi ile toplanan mecliste meclis üyelerinin oy birliği ile hibe araç talebi oylanırken, Başkan Şayir, oy birliği ile geçen karardan dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Konuyu takip etmek ve meclis kararını son günde Tarım ve Orman Bakanlığı’na ulaştırmak için Ankara’da hazır bekleyen Özel Kalem Müdürü Recep Karakoç meclisten oy birliği ile çıkan kararı Tarım ve Orman Bakanlığı’na ulaştırırken, hibe araçların yakın bir zamanda Dilovası’na gönderileceği belirtildi.

Dilovası Belediye Meclisi, Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan tahsis edilecek hibe araçlar için olağanüstü toplandı.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in Ankara ziyaretlerinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan talebi sonrası onaylanan hibe araçlar için Dilovası Belediye Meclisi bugün olağanüstü toplanarak oylama yaptı. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın Dilovası Belediyesi’nin araç talebini yerine getirebilmek için meclis kararı talebi üzerine Dilovası Belediye Meclisi Başkan Şayir’in başkanlığında olağanüstü toplandı. Olağanüstü toplantıyla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Şayir, “Ankara ziyaretlerimiz çerçevesinde Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan belediyemize hibe araç talebinde bulunduk. Talebimiz olumlu karşılandı ve yerine getirilmesi için acil meclis kararı istendi. Bunun üzerine hibe araçlar için karar alınarak Tarım ve Orman Bakanlığı’na ivedi bir şekilde ulaştırılması için toplandık” dedi.

ARAÇLAR YAKIN ZAMANDA DİLOVASI’NA GELECEK

Tek gündem maddesi ile toplanan mecliste meclis üyelerinin oy birliği ile hibe araç talebi oylanırken, Başkan Şayir, oy birliği ile geçen karardan dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Konuyu takip etmek ve meclis kararını son günde Tarım ve Orman Bakanlığı’na ulaştırmak için Ankara’da hazır bekleyen Özel Kalem Müdürü Recep Karakoç meclisten oy birliği ile çıkan kararı Tarım ve Orman Bakanlığı’na ulaştırırken, hibe araçların yakın bir zamanda Dilovası’na gönderileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.