DİLOVASI İÇİN GERİ SAYIM!

Dilovası 14.11.2021 - 14:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI İÇİN GERİ SAYIM!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yeni projelerin başvuru süreci başlarken gelecek projelerde ise ihaleye hazırlanıyor. Birçoğunun kuralı satış şeklinde gerçekleşeceği projelerin satışlarında başvuru sürecinin ardından kura sistemi devreye sokulacak. TOKİ her ay olduğu gibi bu ayda birçok projede başvuru sürecini başlatıyor. Taksit ödemelerinin 934 TL’den başladığı projelerin yanı sıra Kocaeli başta olmak üzere birçok ilde gelecek projeler için de ihaleye çıkılacak. Dilovası’nda 2+1 daireler en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara açık satış yönetimi ile satılacak. 1 Eylül’de başlayan başvurular, 31 Aralık’ta sona erecek. 210 Bin 258 TL 30 Kuruş’tan başlayan dairelerin peşinatı 42 bin 51 TL 66 kuruş olurken taksitler de 934 TL 48 Kuruş’tan başlıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yeni projelerin başvuru süreci başlarken gelecek projelerde ise ihaleye hazırlanıyor. Birçoğunun kuralı satış şeklinde gerçekleşeceği projelerin satışlarında başvuru sürecinin ardından kura sistemi devreye sokulacak.

TOKİ her ay olduğu gibi bu ayda birçok projede başvuru sürecini başlatıyor. Taksit ödemelerinin 934 TL’den başladığı projelerin yanı sıra Kocaeli başta olmak üzere birçok ilde gelecek projeler için de ihaleye çıkılacak. Dilovası’nda 2+1 daireler en az yüzde 40 engelli raporu olan vatandaşlara açık satış yönetimi ile satılacak. 1 Eylül’de başlayan başvurular, 31 Aralık’ta sona erecek. 210 Bin 258 TL 30 Kuruş’tan başlayan dairelerin peşinatı 42 bin 51 TL 66 kuruş olurken taksitler de 934 TL 48 Kuruş’tan başlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.