“DİLOVASI EĞİTİMLE YÜKSELECEK”

Dilovası 28.09.2020 - 16:29, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

“DİLOVASI EĞİTİMLE YÜKSELECEK”

Yüz yüze eğitime başlayan 2 bin 500'den fazla öğrenciye kırtasiye yardımında bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası eğitimle yükselecek” dedi. Dilovası’nda Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu ve Yahya Kaptan Lisesi’nde Dilovası Belediyesi tarafından kırtasiye yardımı programı gerçekleştirdi. Programa Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Daha önce makam aracını satıp elde edilen gelirle eğitime destek veren, maaşını öğrencilere burs olarak bağlayan, okullara ve öğretmenlere çeşitli yardımlarda bulunan Başkan Şayir, şimdi de hayırsever sanayicilerin katkısıyla yüzyüze eğitime başlayan 1., 8. ve 12. sınıflarda okuyan 2 bin 500’den fazla öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı. ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ Kırtasiye yardım programında ilk olarak Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan konuştu. Kaymakam Alkan, “Kırtasiye Yardımı Programımızı bugün 3 okulumuzda uyguladık. Çocuklarımızın yüzlerinde en oluşturabileceğimiz en ufak tebessüm bile bizler için çok değerli. O yüzlerde ki tebessümü daima korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitime verdiği önemden dolayı Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e teşekkür ederiz” dedi.  DİLOVASI EĞİTİMLE YÜKSELECEK Kaymakam Alkan’ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nın eğitimle yükseleceğine inançlarının tam olduğunu belirtti. Bu nedenle gerek öğrenciler gerek öğretmenler gerekse okullar için belediye olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Şayir, “İhtiyaç halinde, belediyemiz kaynaklarını da aşarak, işadamlarımız vasıtasıyla, Dilovalı öğrencilerin eksiklerini tamamlıyoruz. Hiçbir öğrencimizin, ekonomik gerekçelerle eğitiminden geri kalmasını, eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum olmasını kabul etmiyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Yüz yüze eğitime başlayan 2 bin 500'den fazla öğrenciye kırtasiye yardımında bulunan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Dilovası eğitimle yükselecek” dedi.

Dilovası’nda Mehmet Zeki Obdan İlköğretim Okulu, Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu ve Yahya Kaptan Lisesi’nde Dilovası Belediyesi tarafından kırtasiye yardımı programı gerçekleştirdi. Programa Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Daha önce makam aracını satıp elde edilen gelirle eğitime destek veren, maaşını öğrencilere burs olarak bağlayan, okullara ve öğretmenlere çeşitli yardımlarda bulunan Başkan Şayir, şimdi de hayırsever sanayicilerin katkısıyla yüzyüze eğitime başlayan 1., 8. ve 12. sınıflarda okuyan 2 bin 500’den fazla öğrenciye kırtasiye yardımı yaptı.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

Kırtasiye yardım programında ilk olarak Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan konuştu. Kaymakam Alkan, “Kırtasiye Yardımı Programımızı bugün 3 okulumuzda uyguladık. Çocuklarımızın yüzlerinde en oluşturabileceğimiz en ufak tebessüm bile bizler için çok değerli. O yüzlerde ki tebessümü daima korumak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğitime verdiği önemden dolayı Dilovası Belediye Başkanımız Hamza Şayir’e teşekkür ederiz” dedi. 

DİLOVASI EĞİTİMLE YÜKSELECEK

Kaymakam Alkan’ın ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası'nın eğitimle yükseleceğine inançlarının tam olduğunu belirtti. Bu nedenle gerek öğrenciler gerek öğretmenler gerekse okullar için belediye olarak tüm imkânlarını seferber ettiklerini vurgulayan Başkan Şayir, “İhtiyaç halinde, belediyemiz kaynaklarını da aşarak, işadamlarımız vasıtasıyla, Dilovalı öğrencilerin eksiklerini tamamlıyoruz. Hiçbir öğrencimizin, ekonomik gerekçelerle eğitiminden geri kalmasını, eğitimde fırsat eşitliğinden mahrum olmasını kabul etmiyoruz” değerlendirmelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.