DİLOVASI DEVLET HASTANESİ’NİN HİZMET ALANI GENİŞLEYECEK!

Dilovası 07.10.2020 - 10:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLOVASI DEVLET HASTANESİ’NİN HİZMET ALANI GENİŞLEYECEK!

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nın sorunlarına çözüm bulmak için gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Dilovası Devlet Hastanesi’nin daha geniş kapsamlı hizmet verebilmesi için Sağlık Bakanlığı yetkilileri Dilovası’na davet edildi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün Dilovası’nın sağlık ve ulaşım konularında yaşanan sorunların çözümü için önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Şayir’e AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’da eşlik etti. Başkan Şayir ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın ziyaretlerde ilk durağı Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci oldu. Başkan Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’nin statüsünün değiştirilerek ilçeye daha geniş anlamda hizmet verebilmesi için destek istedi. Birinci ise konu hakkında önümüzdeki günlerde Dilovası Devlet Hastanesi’nde bakanlık yetkililerince bir ekip tarafından gerekli incelemenin yapılacağını, gerekli şartları oluşturması halinde statüsünün bir an önce değişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. DİLİSKELESİ’NE ÜST GEÇİT Başkan Şayir ve İlçe Başkanı Yıldırım, Sağlık Bakanlığı’nın ardından Ulaştırma Bakanlığı’nı ziyaret ederek, daha önce sunulan Diliskelesi Üst Geçit Projesi’nin hızlandırılması konusunda görüşme yaptılar. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ile bir araya gelen Şayir ve Yıldırım, Diliskelesi Mahalle halkının yaşadığı sorunları dile getirerek projenin bir an önce hayata geçmesi için destek istediler. YAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ Başkan Şayir ve Yıldırım’ın Ankara temaslarının son durağı ise AK Parti Genel Merkezi oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi ile geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vekil Yaman’a yeni görevinde başarılar dilerken, Yaman’da Şayir ve Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Dilovası’nın sorunlarına çözüm bulmak için gittiği Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde Dilovası Devlet Hastanesi’nin daha geniş kapsamlı hizmet verebilmesi için Sağlık Bakanlığı yetkilileri Dilovası’na davet edildi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, önceki gün Dilovası’nın sağlık ve ulaşım konularında yaşanan sorunların çözümü için önceki gün Ankara’ya giderek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Şayir’e AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’da eşlik etti. Başkan Şayir ve İlçe Başkanı İlhan Yıldırım’ın ziyaretlerde ilk durağı Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci oldu. Başkan Şayir, Dilovası Devlet Hastanesi’nin statüsünün değiştirilerek ilçeye daha geniş anlamda hizmet verebilmesi için destek istedi. Birinci ise konu hakkında önümüzdeki günlerde Dilovası Devlet Hastanesi’nde bakanlık yetkililerince bir ekip tarafından gerekli incelemenin yapılacağını, gerekli şartları oluşturması halinde statüsünün bir an önce değişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

DİLİSKELESİ’NE ÜST GEÇİT

Başkan Şayir ve İlçe Başkanı Yıldırım, Sağlık Bakanlığı’nın ardından Ulaştırma Bakanlığı’nı ziyaret ederek, daha önce sunulan Diliskelesi Üst Geçit Projesi’nin hızlandırılması konusunda görüşme yaptılar. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Enver İskurt ile bir araya gelen Şayir ve Yıldırım, Diliskelesi Mahalle halkının yaşadığı sorunları dile getirerek projenin bir an önce hayata geçmesi için destek istediler.

YAMAN’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Başkan Şayir ve Yıldırım’ın Ankara temaslarının son durağı ise AK Parti Genel Merkezi oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın görevlendirmesi ile geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Vekil Yaman’a yeni görevinde başarılar dilerken, Yaman’da Şayir ve Yıldırım’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.