DİLİSKELESİSPOR BAL LİGİNE…

SPOR 01.09.2020 - 09:41, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DİLİSKELESİSPOR BAL LİGİNE…

BAŞKAN RESMEN AÇIKLADI
KASKF Başkanı Murat Aydın, Süper Play-Off Ligi’nin ilk 4 sırasındaki takımlar Hereke Yıldızspor, Yuvacıkspor, Değirmenderespor ve Arslanbey Gençlerbirliği kulüplerini kutlarken sayının artması için çalışmalara devam ettiğini belirtti ve “Kocaeli’nin menfaatlerine göre çalışıyoruz” dedi.    8 TAKIMIN DA ALINMASINDAN YANAYIM  Gönlünün Süper Amatör Play-Off Ligi’ndeki ilk 8 takımın BAL’a çıkmasından yana olduğunu belirten KASFK Başkanı Murat Aydın şu şekilde konuştu: Önceden bir karar verildi ve bu kararın doğru olmadığını düşündüğümüz için kararın verildiği gün itibari ile temaslar kurduk. İlk 4 sıradaki takımlarımıza BAL hayırlı uğurlu olsun. 5. sırada Diliskelesi var. Onların da olması için uğraş veriyoruz. Ben 8 takımın da çıkmasından yanayım.  
BAŞKAN RESMEN AÇIKLADI

KASKF Başkanı Murat Aydın, Süper Play-Off Ligi’nin ilk 4 sırasındaki takımlar Hereke Yıldızspor, Yuvacıkspor, Değirmenderespor ve Arslanbey Gençlerbirliği kulüplerini kutlarken sayının artması için çalışmalara devam ettiğini belirtti ve “Kocaeli’nin menfaatlerine göre çalışıyoruz” dedi.   

8 TAKIMIN DA ALINMASINDAN YANAYIM 

Gönlünün Süper Amatör Play-Off Ligi’ndeki ilk 8 takımın BAL’a çıkmasından yana olduğunu belirten KASFK Başkanı Murat Aydın şu şekilde konuştu: Önceden bir karar verildi ve bu kararın doğru olmadığını düşündüğümüz için kararın verildiği gün itibari ile temaslar kurduk. İlk 4 sıradaki takımlarımıza BAL hayırlı uğurlu olsun. 5. sırada Diliskelesi var. Onların da olması için uğraş veriyoruz. Ben 8 takımın da çıkmasından yanayım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.