DEVALI ÇELİK’TEN AÇIKLAMA; “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

SİYASET 29.03.2021 - 16:37, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVALI ÇELİK’TEN AÇIKLAMA; “DURMAK YOK YOLA DEVAM”

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Parti Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen daha sonra ‘büro personeli’ olduğu belirtilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks araçlarla fotoğraflarını paylaşarak, “Durmak yok yola devam” dedi.  Lüks aracında uyarıcı madde kullanırken çekilen görüntüleri ortaya çıkan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alınan AK Partili Kürşat Ayvatoğlu’na tepkiler sürüyor. Son olarak Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten tepki geldi. Deva’lı Çelik, lüks aracında uyarıcı madde kullanırken çekilen görüntülerinin ardından gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu’nun “Kokain değil, pudra şekeriydi” savunması hakkında göndermeli yorumda bulundu. DURMAK YOK YOLA DEVAM Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Pudra şekerine kesin zam gelir. Bir özelliği daha ortaya çıktı. Burundan yeniliyormuş” dedi. Ali Çelik, AK Parti Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen daha sonra ‘büro personeli’ olduğu belirtilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks araçlarla fotoğraflarını paylaşarak, “AK Parti’de büro personeli olmak. Durmak yok yola devam” açıklamasında bulundu.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, Parti Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen daha sonra ‘büro personeli’ olduğu belirtilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks araçlarla fotoğraflarını paylaşarak, “Durmak yok yola devam” dedi. 

Lüks aracında uyarıcı madde kullanırken çekilen görüntüleri ortaya çıkan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alınan AK Partili Kürşat Ayvatoğlu’na tepkiler sürüyor. Son olarak Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik’ten tepki geldi. Deva’lı Çelik, lüks aracında uyarıcı madde kullanırken çekilen görüntülerinin ardından gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu’nun “Kokain değil, pudra şekeriydi” savunması hakkında göndermeli yorumda bulundu.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik, “Pudra şekerine kesin zam gelir. Bir özelliği daha ortaya çıktı. Burundan yeniliyormuş” dedi. Ali Çelik, AK Parti Milletvekili Hamza Dağ’ın danışmanı olduğu öne sürülen daha sonra ‘büro personeli’ olduğu belirtilen Kürşat Ayvatoğlu’nun lüks araçlarla fotoğraflarını paylaşarak, “AK Parti’de büro personeli olmak. Durmak yok yola devam” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.