DEVA GEBZE’DE KONGRE TAMAM!

SİYASET 08.11.2020 - 14:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA GEBZE’DE KONGRE TAMAM!

Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığının 1.Olağan kongresi yapıldı. Toprak Düğün Salonunda düzenlenen kongreye ilgi bir hayli fazla oldu. Kongreye DEVA Partisi teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Nihat Ergün'nün yanı sıra Genel Merkez Yönetim kurulu üyeleri Ali Ufuk Yaşar ve Cem Avşar, ayrıca il yöneticileri, diğer siyasi parti başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yayınladığı mesajla katılırken "Partimizin kongresi ülkemiz için hayırlı olsun, zor koşullarda hiçbir zorluğa aldırmadan yolumuzda ilerliyoruz" sözlerini iletti.   "BU HASTA HAVAYI BİZLER DÜZELTECEĞİZ" DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş kongrede bir konuşma yaptı. Memiş, "Hepiniz hoş geldiniz. Genel merkezimizin ataması sonucu bir aydır çalışıyoruz. Hızlı şekilde kolları sıvadık. Elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. DEVA Partisi niçin var? Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz tabloyu düzeltmek için var. Ülkede hasta olan bir siyasi hava var, bizler bu hastalığı ortadan kaldırmak için kolları sıvadık. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. "ÜLKEMİZDE NİTELİKLİ SİYASET YOK" Genel merkez yönetim kurulu üyesi Cem Avşar ise yaptığı konuşmada , "Bugün kimse ülkemizde nitelikli siyasetten söz edemez. Siyasette kutuplaşma sorunu ve güven problemi var. Bugün insanlar dün yanlış dediklerine bugün doğru diyorlar. Bu mesele a ya da b partisi meselesi değil. İşte tam burada DEVA Partisi bu kötü siyasete son vermek için yola çıkmıştır" şeklinde konuştu.   "ARTIK DUR DEMEMİZ GEREKİYOR" Kongreye katılan teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Nihat Ergün ise konuşmasında "Hepiniz hoş geldiniz. Yeni bir partiyiz. Amaçları bulanık olanların kullandıkları yol da dolambaçlı olur. Kendi tuzaklarına düşer. Bugün de benzer şeyler oluyor. Bugün ahlaki anlamda sıkıntı var. Daha da fakir hale geldik. Bu gidişe dur demek lazım. Elimizi taşın altına koymamız lazım. Bu tabloya bizler dur diyecek olan insanlarız. Bu yanlışları zamanında söyledik ama işe yaramadı. Şimdi aldığımız derslerle birlikte en yüksek ve örgütlü şekilde harekete geçmemiz gerekiyor. Tüm sorunları halletmek için buna mecburuz. Siyasetin yeniden yapılanması gerekiyor. Siyasette yeniden barış ve özgürlük ağlarını kurmalıyız" dedi. Ergün ayrıca "Parola gönül belediyeciliği üzerine kurulmuştu. Tüm gönüller kırıldı. Bu tabloda nasıl gönül belediyeciliği olacak? Hep ben diyen bir anlayışın ülkeye faydası olmaz, siyasi partiler kimsenin tekelin değildir” şeklinde konuştu.   İŞTE BAŞKAN MEMİŞ’İN YÖNETİMİ Düzenlenen kongrede atanmış ilçe başkanı Kemal Memiş, tek aday olarak seçilirken Memiş’in listesinde şu isimler yer aldı. Ahmet Demirtaş, Ahmet Yaman, Muratcan Sever, Dilek Karagöz, Erdoğan Mermer, Eren Acar, Fatma Helimoğlu, Cihan Sarıkaya, Gürkan Balık, İlhan Avutman, İsmail Aras, Kazım Çiçek, Mehmet Aytek Hazır, Muhammed Cihat Demirtaş, Muhammed Oğur, Semih Saraçoğlu, Sinan Alpay, Yasemin Ateş, Yasin Aydın, Yeşim Sarsılmaz Ocaklı

Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığının 1.Olağan kongresi yapıldı. Toprak Düğün Salonunda düzenlenen kongreye ilgi bir hayli fazla oldu. Kongreye DEVA Partisi teşkilatlardan sorumlu başkan yardımcısı Nihat Ergün'nün yanı sıra Genel Merkez Yönetim kurulu üyeleri Ali Ufuk Yaşar ve Cem Avşar, ayrıca il yöneticileri, diğer siyasi parti başkanları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yayınladığı mesajla katılırken "Partimizin kongresi ülkemiz için hayırlı olsun, zor koşullarda hiçbir zorluğa aldırmadan yolumuzda ilerliyoruz" sözlerini iletti.

 

"BU HASTA HAVAYI BİZLER DÜZELTECEĞİZ"

DEVA Partisi Gebze İlçe Başkanı Kemal Memiş kongrede bir konuşma yaptı. Memiş, "Hepiniz hoş geldiniz. Genel merkezimizin ataması sonucu bir aydır çalışıyoruz. Hızlı şekilde kolları sıvadık. Elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. DEVA Partisi niçin var? Ülkemizin içinde bulunduğu olumsuz tabloyu düzeltmek için var. Ülkede hasta olan bir siyasi hava var, bizler bu hastalığı ortadan kaldırmak için kolları sıvadık. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"ÜLKEMİZDE NİTELİKLİ SİYASET YOK"

Genel merkez yönetim kurulu üyesi Cem Avşar ise yaptığı konuşmada , "Bugün kimse ülkemizde nitelikli siyasetten söz edemez. Siyasette kutuplaşma sorunu ve güven problemi var. Bugün insanlar dün yanlış dediklerine bugün doğru diyorlar. Bu mesele a ya da b partisi meselesi değil. İşte tam burada DEVA Partisi bu kötü siyasete son vermek için yola çıkmıştır" şeklinde konuştu.

 

"ARTIK DUR DEMEMİZ GEREKİYOR"

Kongreye katılan teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Nihat Ergün ise konuşmasında "Hepiniz hoş geldiniz. Yeni bir partiyiz. Amaçları bulanık olanların kullandıkları yol da dolambaçlı olur. Kendi tuzaklarına düşer. Bugün de benzer şeyler oluyor. Bugün ahlaki anlamda sıkıntı var. Daha da fakir hale geldik. Bu gidişe dur demek lazım. Elimizi taşın altına koymamız lazım. Bu tabloya bizler dur diyecek olan insanlarız. Bu yanlışları zamanında söyledik ama işe yaramadı. Şimdi aldığımız derslerle birlikte en yüksek ve örgütlü şekilde harekete geçmemiz gerekiyor. Tüm sorunları halletmek için buna mecburuz. Siyasetin yeniden yapılanması gerekiyor. Siyasette yeniden barış ve özgürlük ağlarını kurmalıyız" dedi. Ergün ayrıca "Parola gönül belediyeciliği üzerine kurulmuştu. Tüm gönüller kırıldı. Bu tabloda nasıl gönül belediyeciliği olacak? Hep ben diyen bir anlayışın ülkeye faydası olmaz, siyasi partiler kimsenin tekelin değildir” şeklinde konuştu.

 

İŞTE BAŞKAN MEMİŞ’İN YÖNETİMİ

Düzenlenen kongrede atanmış ilçe başkanı Kemal Memiş, tek aday olarak seçilirken Memiş’in listesinde şu isimler yer aldı. Ahmet Demirtaş, Ahmet Yaman, Muratcan Sever, Dilek Karagöz, Erdoğan Mermer, Eren Acar, Fatma Helimoğlu, Cihan Sarıkaya, Gürkan Balık, İlhan Avutman, İsmail Aras, Kazım Çiçek, Mehmet Aytek Hazır, Muhammed Cihat Demirtaş, Muhammed Oğur, Semih Saraçoğlu, Sinan Alpay, Yasemin Ateş, Yasin Aydın, Yeşim Sarsılmaz Ocaklı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.