DEVA DİLOVASI, MUHALEFETE GİTTİ!

SİYASET 08.11.2020 - 16:58, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA DİLOVASI, MUHALEFETE GİTTİ!

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik Dilovası’nda bulunan muhalefet partililerin ilçe başkanlarını ziyaret etmeye başladı. Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik göreve geldiği günden beri izlediği ve yaptığı siyasetle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ali Çelik Dilovası’nın sorunlarına çözüm önerileri getirmekle birlikte aktif siyasette yeni bir isim olmasına rağmen belediye meclis toplantılarını bile takip ediyor. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik son olarak ise yine büyük takdir toplayan bir davranış göstererek Dilovası’nda bulunan muhalefet partililerin ilçe başkanlarını ziyaret etti. BAŞKANLAR TEŞEKKÜR ETTİ Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak SP’li Erkan Bilikli, “İlçe teşkilatımızı ziyarete gelen Dilovası DEVA Partisi İlçe başkanı sayın Ali Çelik ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim” dedi.

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik Dilovası’nda bulunan muhalefet partililerin ilçe başkanlarını ziyaret etmeye başladı. Demokrasi ve Atılım Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik göreve geldiği günden beri izlediği ve yaptığı siyasetle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ali Çelik Dilovası’nın sorunlarına çözüm önerileri getirmekle birlikte aktif siyasette yeni bir isim olmasına rağmen belediye meclis toplantılarını bile takip ediyor. Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik son olarak ise yine büyük takdir toplayan bir davranış göstererek Dilovası’nda bulunan muhalefet partililerin ilçe başkanlarını ziyaret etti.

BAŞKANLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Deva Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ali Çelik Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak SP’li Erkan Bilikli, “İlçe teşkilatımızı ziyarete gelen Dilovası DEVA Partisi İlçe başkanı sayın Ali Çelik ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetimim adına teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.