DEVA Darıca, Ümit Medya’ya konuk oldu

SİYASET 29.01.2021 - 17:00, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA Darıca, Ümit Medya’ya konuk oldu

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür ve Halka İlişkilerden sorumlu yönetici Erdost Onur Berktaş, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Başkan Ünsür ve yönetici Berktaş, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a DEVE Partisi Darıca olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken gerek Darıca’da gerekse ülke genelinde bir değişimin hem ekonomik hem de diğer anlamda zorunlu olduğunu söylediler. ÜMİT MEDYAYA TEŞEKKÜR Gerçekleşen ziyarette hem başkan Ünsür hem de genç yönetici Berktaş’a ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Nihat Yıldırım “Ayaklarınıza sağlık, hem teşekkür ediyor hem de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. DEVA Darıca Başkanı Muhammet Ali Ünsür da Ümit Medya ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydetti.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür ve Halka İlişkilerden sorumlu yönetici Erdost Onur Berktaş, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı ziyaret etti. Başkan Ünsür ve yönetici Berktaş, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a DEVE Partisi Darıca olarak yaptıkları çalışmalardan bahsederken gerek Darıca’da gerekse ülke genelinde bir değişimin hem ekonomik hem de diğer anlamda zorunlu olduğunu söylediler.

ÜMİT MEDYAYA TEŞEKKÜR

Gerçekleşen ziyarette hem başkan Ünsür hem de genç yönetici Berktaş’a ziyaretten dolayı teşekkür eden Başkan Nihat Yıldırım “Ayaklarınıza sağlık, hem teşekkür ediyor hem de çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadesini kullandı. DEVA Darıca Başkanı Muhammet Ali Ünsür da Ümit Medya ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.