DEVA DARICA, ESNAFIN DERTLERİNİ DİNLEDİ!

SİYASET 13.04.2021 - 10:55, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA DARICA, ESNAFIN DERTLERİNİ DİNLEDİ!

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı geleneksel olarak devam ettirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Muhammet Ali Ünsür ve ekibinin bu defaki durağı Kazım Karabekir Mahallesi olurken partililer burada tek tek esnaf ziyareti yaparak esnafın nabzını ölçerek dertlerini dinledi. DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı çalışmalarında hız kesmiyor. Geleneksel olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri bu hafta da devam ederken Başkan Muhammet Ali Ünsür ve ekibinin bu defaki durakları Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Partililer, gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinde tek tek yerel esnafa merhaba derken onların istek ve önerilerini dinledi. Partililer gerçekleştirilen ziyarette esnafı dinlerken çözüm anlamında neler yapabilecekleri konusunda masaya yatırarak esnaf ile iletişim kurdular. Partililer, geleneksel ziyaretlere devam edeceklerini söylediler. ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ Çalışmayla alakalı konuşan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür “Ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz olarak esnafı önemsiyoruz, bu zor günlerde ayakta kalmaları adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Pandemi döneminde her biri çok yıprandı, her biri zor durumda. Zor durumda olduklarını açıkça söylüyorlar. Onları dinlemek sorunlarını çözmek hükümetin görevi, onların sesine kulak versinler” şeklinde konuşarak esnafın yanında olduklarını söyledi.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı geleneksel olarak devam ettirdiği esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Muhammet Ali Ünsür ve ekibinin bu defaki durağı Kazım Karabekir Mahallesi olurken partililer burada tek tek esnaf ziyareti yaparak esnafın nabzını ölçerek dertlerini dinledi.

DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanlığı çalışmalarında hız kesmiyor. Geleneksel olarak gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri bu hafta da devam ederken Başkan Muhammet Ali Ünsür ve ekibinin bu defaki durakları Kazım Karabekir Mahallesi oldu. Partililer, gerçekleştirdikleri esnaf ziyaretinde tek tek yerel esnafa merhaba derken onların istek ve önerilerini dinledi. Partililer gerçekleştirilen ziyarette esnafı dinlerken çözüm anlamında neler yapabilecekleri konusunda masaya yatırarak esnaf ile iletişim kurdular. Partililer, geleneksel ziyaretlere devam edeceklerini söylediler.

ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Çalışmayla alakalı konuşan DEVA Partisi Darıca İlçe Başkanı Muhammet Ali Ünsür “Ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız devam ediyor. Partimiz olarak esnafı önemsiyoruz, bu zor günlerde ayakta kalmaları adına elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Pandemi döneminde her biri çok yıprandı, her biri zor durumda. Zor durumda olduklarını açıkça söylüyorlar. Onları dinlemek sorunlarını çözmek hükümetin görevi, onların sesine kulak versinler” şeklinde konuşarak esnafın yanında olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.