DEVA Çayırova’dan Cengiz ve Tolu’ya ziyaret

SİYASET 06.04.2021 - 13:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA Çayırova’dan Cengiz ve Tolu’ya ziyaret

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez’i ve Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez; “Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaret bizleri çok sevindirdi. İlçemizin ve ülkemizin meselelerini istişare etmek için daha sık bir araya geleceğiz” dedi. “İADE-İ ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK” Ardından Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’nı ziyaret eden DEVA’lı yöneticiler sendikaya destek verdi. Ziyarette konuşan Bağımsız Metal İşçileri Sendikası yöneticisi Hüseyin Tolu ziyaretten çok mutlu olduklarını ve daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini ifade etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç ise program sonrası yaptığı açıklamada; “Bugün Cengiz Dönmez ve Bağımsız Metal İşçileri Sendikasını ziyaret ettik. Ziyaretler bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Açılış ve Kongre programımıza iştirak eden bu değerli iki kuruma bugün geçte olsa bir iade-i ziyaret yaptık.  Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için her iki başkana da şükranlarımı sunarım” dedi.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez’i ve Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’nı ziyaret etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, il yönetim kurulu üyesi Özlem Kaya ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez’i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Kocaeli Pir Sultan Abdal Kültür Derneği ve Cemevi Başkanı Cengiz Dönmez; “Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç Bey’e ve yönetici arkadaşlara bu nazik ziyaretleri için çok teşekkür ederim. Ziyaret bizleri çok sevindirdi. İlçemizin ve ülkemizin meselelerini istişare etmek için daha sık bir araya geleceğiz” dedi.

“İADE-İ ZİYARETLERİMİZ SÜRECEK”

Ardından Bağımsız Metal İşçileri Sendikası’nı ziyaret eden DEVA’lı yöneticiler sendikaya destek verdi. Ziyarette konuşan Bağımsız Metal İşçileri Sendikası yöneticisi Hüseyin Tolu ziyaretten çok mutlu olduklarını ve daha sık bir araya gelinmesi gerektiğini ifade etti. Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Saraç ise program sonrası yaptığı açıklamada; “Bugün Cengiz Dönmez ve Bağımsız Metal İşçileri Sendikasını ziyaret ettik. Ziyaretler bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Açılış ve Kongre programımıza iştirak eden bu değerli iki kuruma bugün geçte olsa bir iade-i ziyaret yaptık.  Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için her iki başkana da şükranlarımı sunarım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.