DEVA ÇAYIROVA’NIN BAŞKANI BELLİ OLDU!

SİYASET 03.09.2020 - 09:07, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA ÇAYIROVA’NIN BAŞKANI BELLİ OLDU!

Geçen hafta 3 ilçe başkanlığını birden açıklayan ve her hafta kent kamuoyu tarafından merakla beklenen DEVA Partisi ilçe başkanlığına, bu hafta da Çayırova eklendi. Kentin siyasetine hızlı bir giriş yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, genç ve dinamik kadrosuyla her hafta yeni ilçe teşkilâtlarını kurarak plânlı ve hızlı bir şekilde yapılanmasını tamamlıyor. İl Başkanı Adem Koç başkanlığında toplanan İl Yönetimi’nde bu kez de Türkiye’nin merkez siyasi yapılarında görev almış olan Mehmet Saraç Çayırova’ya atandı.     “ARTIK ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA VAKTİ GELDİ” Her hafta basının ve Kocaeli halkının merakla beklediği DEVA Partisi ilçe başkanlarının atanması geleneği bu hafta da bozulmadı. Çayırova İlçe Başkanlığı’na Genel Merkez’den ve Genel Başkan Ali Babacan’dan onay alınarak atanan ilçenin sevilen siması ve merkez siyasetin tecrübeli isimlerinden Mehmet Saraç’a İl Başkanı Adem Koç tarafından yetki belgesi takdim edildi. Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Artık elimizi taşın altına koyma vakti gelmiştir. Türkiye’miz için bir şeyler yapmak zorundayız. DEVA Partisi’nin ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın politikalarını ülkemizin geleceği için bir umut olarak görüyoruz. Milletimiz artık kararını verdi” dedi. İl Yönetim Kurulu üyelerinin alkışları eşliğinde Başkan Saraç’a yetki belgesinin takdimi ardından Başkan Adem Koç, “Önümüzdeki hafta Kocaeli’mize inşallah daha büyük sürprizlilerimiz olacak” dedi…

Geçen hafta 3 ilçe başkanlığını birden açıklayan ve her hafta kent kamuoyu tarafından merakla beklenen DEVA Partisi ilçe başkanlığına, bu hafta da Çayırova eklendi.

Kentin siyasetine hızlı bir giriş yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanlığı, genç ve dinamik kadrosuyla her hafta yeni ilçe teşkilâtlarını kurarak plânlı ve hızlı bir şekilde yapılanmasını tamamlıyor. İl Başkanı Adem Koç başkanlığında toplanan İl Yönetimi’nde bu kez de Türkiye’nin merkez siyasi yapılarında görev almış olan Mehmet Saraç Çayırova’ya atandı.

 

 

“ARTIK ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYMA VAKTİ GELDİ”

Her hafta basının ve Kocaeli halkının merakla beklediği DEVA Partisi ilçe başkanlarının atanması geleneği bu hafta da bozulmadı. Çayırova İlçe Başkanlığı’na Genel Merkez’den ve Genel Başkan Ali Babacan’dan onay alınarak atanan ilçenin sevilen siması ve merkez siyasetin tecrübeli isimlerinden Mehmet Saraç’a İl Başkanı Adem Koç tarafından yetki belgesi takdim edildi. Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç, “Artık elimizi taşın altına koyma vakti gelmiştir. Türkiye’miz için bir şeyler yapmak zorundayız. DEVA Partisi’nin ve Genel Başkanımız Ali Babacan’ın politikalarını ülkemizin geleceği için bir umut olarak görüyoruz. Milletimiz artık kararını verdi” dedi. İl Yönetim Kurulu üyelerinin alkışları eşliğinde Başkan Saraç’a yetki belgesinin takdimi ardından Başkan Adem Koç, “Önümüzdeki hafta Kocaeli’mize inşallah daha büyük sürprizlilerimiz olacak” dedi…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.