DEVA ÇAYIROVA BAŞKANINI AÇIKLAYACAK

SİYASET 31.08.2020 - 17:06, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

DEVA ÇAYIROVA BAŞKANINI AÇIKLAYACAK

Darıca ile Dilovası ilçe başkanlarını belirleyen Deva Partisi’nde sıra Çayırova’da. Ali Babacan liderliğinde kurulan ve Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Deva Partisi’nde Dilovası İlçe Başkanlığı’na Ali Çelik, Darıca İlçe Başkanlığı’na ise Muhammet Ali Unsur getirilmişti. Partide yapılan çalışmalar sonucunda Çayırova’da ise ilçe başkanı olacak isim belirlendi. Çarşamba günü Çayırova ilçe başkanını kamuoyuna açıklamayı planlayan Deva Partisi’nde, Çayırova için belirlenen ismin mevcut partisinden istifa ettiği ve Deva Partisi’ne katıldığı öğrenildi. Daha önce aktif siyasetin içerisinde de bulunan bu isimle Çayırova’da yapılanmasını kurmak isteyen Deva Partisi, Gebze ilçe başkanlığı içinse oldukça detaylı çalışıyor.

Darıca ile Dilovası ilçe başkanlarını belirleyen Deva Partisi’nde sıra Çayırova’da.

Ali Babacan liderliğinde kurulan ve Kocaeli’de teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Deva Partisi’nde Dilovası İlçe Başkanlığı’na Ali Çelik, Darıca İlçe Başkanlığı’na ise Muhammet Ali Unsur getirilmişti. Partide yapılan çalışmalar sonucunda Çayırova’da ise ilçe başkanı olacak isim belirlendi. Çarşamba günü Çayırova ilçe başkanını kamuoyuna açıklamayı planlayan Deva Partisi’nde, Çayırova için belirlenen ismin mevcut partisinden istifa ettiği ve Deva Partisi’ne katıldığı öğrenildi. Daha önce aktif siyasetin içerisinde de bulunan bu isimle Çayırova’da yapılanmasını kurmak isteyen Deva Partisi, Gebze ilçe başkanlığı içinse oldukça detaylı çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.