VALİ YAVUZ, ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI!

KOCAELİ 25.11.2021 - 11:32, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

VALİ YAVUZ, ÖĞRETMENLERİ AĞIRLADI!

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen beraberindeki öğretmenlerle Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Vali Yavuz’a 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunduklarını belirtip, yapacakları etkinlikler hakkında bilgi vererek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yavuz, konuklarıyla bir süre sohbet etmesinin ardından konuşmalarında şu cümlelere yer verdi: “Büyük fedakârlık ve özveri göstererek sevgili yavrularımızı yetiştiren, vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimize ve ahirete irtihal eden eğitim camiamızın neferlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Görevlerinin başında bulanan öğretmenlerimize de çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen beraberindeki öğretmenlerle Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, Vali Yavuz’a 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında ziyarette bulunduklarını belirtip, yapacakları etkinlikler hakkında bilgi vererek, kabullerinden dolayı teşekkür etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Yavuz, konuklarıyla bir süre sohbet etmesinin ardından konuşmalarında şu cümlelere yer verdi: “Büyük fedakârlık ve özveri göstererek sevgili yavrularımızı yetiştiren, vatan, millet ve bayrak sevgisini aşılayan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevleri başında şehit düşen öğretmenlerimize ve ahirete irtihal eden eğitim camiamızın neferlerine Allah’tan rahmet diliyorum. Görevlerinin başında bulanan öğretmenlerimize de çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.