TAM KONSANTREYİZ!

SPOR 25.11.2021 - 11:27, Güncelleme: 05.03.2022 - 13:23
 

TAM KONSANTREYİZ!

DARICA G.B KRİTİK 90 DAKİKAYI BEKLİYOR
Ateş hattında bulunan Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa’ya kazanmaya gidecek. Rakibini devirerek 6 puanlık maçtan zaferle çıkmak isteyen sarı yeşilliler, ayrıca Bayrampaşa deplasmanında ilk kez gülmek istiyor. Pazar günü deplasmanda Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan hedefiyle sürdürüyor. Alınacak olası bir galibiyetle kötü günleri geride bırakıp iyi bir hava yakalayacağına inanan sarı yeşilliler, rakibine karşı şanssızlığını da kırmak istiyor. Rakibiyle deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazanamayan Darıca G.B, son olarak 2019-20 sezonunda Bayrampaşa ile aynı grupta mücadele etmişti. O sezon her iki karşılaşma da 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Zirveye oynama alışkanlığını kaybederek artık ateş hattından uzaklaşmayı hedefleyen Darıca G.B, yenilgide karşısına çıkacak olan kötü senaryoyu akıllara dahi getirmek istemiyor.
DARICA G.B KRİTİK 90 DAKİKAYI BEKLİYOR

Ateş hattında bulunan Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa’ya kazanmaya gidecek. Rakibini devirerek 6 puanlık maçtan zaferle çıkmak isteyen sarı yeşilliler, ayrıca Bayrampaşa deplasmanında ilk kez gülmek istiyor.

Pazar günü deplasmanda Bayrampaşa ile karşı karşıya gelecek olan Darıca Gençlerbirliği, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını 3 puan hedefiyle sürdürüyor. Alınacak olası bir galibiyetle kötü günleri geride bırakıp iyi bir hava yakalayacağına inanan sarı yeşilliler, rakibine karşı şanssızlığını da kırmak istiyor. Rakibiyle deplasmanda oynadığı 3 maçı da kazanamayan Darıca G.B, son olarak 2019-20 sezonunda Bayrampaşa ile aynı grupta mücadele etmişti. O sezon her iki karşılaşma da 1-1’lik eşitlikle sonuçlanmıştı. Zirveye oynama alışkanlığını kaybederek artık ateş hattından uzaklaşmayı hedefleyen Darıca G.B, yenilgide karşısına çıkacak olan kötü senaryoyu akıllara dahi getirmek istemiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gebzehurses.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.